Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Lahtelainen Tessa Kakkonen iski tyrmäysvoiton thainyrkkeilyn MM-välierässä Bangkokissa - Anna Rantanenkin finaaliin

Tessa Kakkonen metsästää Bangkokista uransa toista thainyrkkeilyn amatöörien maailmanmestaruutta. Valmentaja Hannu Vappulalla on vankka luotto suojattiinsa. Kuva: Ronja Koskinen

Lahti Thai Boxing Clubin edustajat Tessa Kakkonen ja Anna Rantanen taistelevat sunnuntaina thainyrkkeilyn amatöörien MM-kullasta Thaimaan Bangkokissa.

Lahtelaisen Kakkosen komea voittoputki jatkui lauantaina, kun hän päihitti 48-kiloisten naisten välierässä Turkin Gulistan Turanin. Kakkosen neljäs otteluvoitto oli tyrmäysvoitto ensimmäisessä erässä. Ottelu käytiin noin kello 12 Suomen aikaa.

– Turkkilainen on vauhdikas ottelija, mutta meillä pitäisi olla aseet vauhdin hyydyttämiseen. Vastustaja yrittää iskeä kaikilla raajoilla, mutta hänellä ei ole paukkuja takana. Kun Tessa vetää, niin lastut lentävät. Itsekin olen saanut sen treeneissä kokea, sanoi valmentaja Hannu Vappula ESS:lle perjantaina.

Sunnuntaina on edessä finaaliottelu. Kakkonen voitti thainyrkkeilyn amatöörien MM-kultaa vuonna 2016.

Anna Rantanen sai luovutusvoiton lauantain MM-välierässä 71-kiloisten naisten sarjassa. Hänen piti kohdata kehässä Iranin Mahsa Salehpour.

MM-kisojen arpaonni oli suosinut Rantasta, ja hän eteni kuuden urheilijan sarjassa suoraan semifinaalivaiheeseen. Koska välierässä tuli luovutusvoitto, on sunnuntain finaaliottelu Rantasen ensimmäinen ottelu MM-kisoissa.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi