Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Pelicansin e-urheilukumppani ENCE voitti Telia Esports Seriesin CS:GO-mestaruuden

Kuva: Janne Pussila

Lahden Pelicansin kanssa yhteistyötä tekevä e-urheilujoukkue ENCE voitti Telia Esports Seriesin ensimmäisen kauden mestaruuden. Sarjassa pelattiin joukkuepelinä Counter Strike: Global Offensive -peliä, joka lajin keskuudessa lyhenteellä CS:GO.

Tosi hyvät fiilikset on nyt! Meidän eka peli SJ Gamingia vastaan oli aika farssi, ja otettiin nyt 16-0 toka kartta! Kaikki joukkueessa pelasi hyvin. Aleksi Virolainen

Myöhään perjantai-iltana pelattu finaaliottelu ratkesi nopeasti, kun maailmanlaajuisestikin menestynyt ENCE päihitti SJ Gamingin ylivoimaisesti kahdessa erässä.

- Tosi hyvät fiilikset on nyt! Meidän eka peli SJ Gamingia vastaan oli aika farssi, ja otettiin nyt 16-0 toka kartta! Kaikki joukkueessa pelasi hyvin, ENCEn kapteeni Aleksi Virolainen kommentoi joukkueensa voittoa.

Kuusi viikkoa kestäneessä Telia Esports Seriesin ensimmäisessä kaudessa suomen kahdeksan parasta Counter Strike -joukkuetta otti mittaa toisistaan. Sarjan voittajalle oli luvassa 40 000 euron pääpalkinto, josta ENCE lunasti itselleen 14 000 euroa finaalivoiton myötä.

Täysin suomalaispelaajista koostuva ENCE on niittänyt mainetta myös maailmalla. Joukkue on CS:GOn maailmanrankingin kolmas, ja on päässyt finaaliin myös kansainvälisissä turnauksissa.

Juttua korjattu 9.6. Telia Esports Seriesin voitto ei ole verrannollinen suomenmestaruuteen, kuten jutussa aiemmin kerrottiin. ENCE ei myöskään voittanut koko pääpalkintosummaa itselleen, vaan se jaettiin joukkueiden kesken.

Veera Sinervo
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi