Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

MS Parma ja Lynx suunnistuksen viestiliigan voittajat – LS-37:n joukkueet kymppisakissa

Suunnistuksen viestiliiga jatkui viikonloppuna Sauvossa. Miesten viestin parhaaksi suunnisti MS Parma ennen Paimion Rastia ja Paraisten IF:ää. Naisten kärkikolmikko oli Lynx, PIF ja Kouvolan Suunnistajat.

Lahden Suunnistajat -37 jatkoi hyviä suunnistuksiaan Kevätyön viestin hyvin sujuneen avauksen jälkeen. Miesten sarjassa yli 100 joukkueen kisassa LS-37:n joukkue oli kymmenes joukkueella Aki Saari, Pauli Leinonen ja Aleksi Anttolainen. Saari vaihtoi avausosuudelta kolmantena, Leinonen toiselta neljäntenätoista ja Anttolainen nosti maalisijan kymmenenneksi. Kakkosjoukkue oli 26:s ja kolmonen 34:s seuran viidestä joukkueesta.

Naisten sarjassa LS-37 sijoittui yhdeksänneksi kokoonpanolla Anna-Kaisa Anjala sekä Tytti ja Lotta Kirvesniemi. Muissa sarjoissa seura oli H120:n kolmas (Ari Hämäläinen, Tomi Silvonen ja Timo Ahvenainen) ja kakkosjoukkue viides vain 26 sekunnin päässä ykkösestä. H150:sssä LS-37 oli viides ja nuorten H/D14:ssä kolmikko Eetu Granqvist, Jenni Leppänen ja Kaapo Lehtonen oli neljäs.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi