Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

TWD-Länkenin Ukko Peltonen polki kolmanneksi Mallorcalla

20-vuotias TWD-Länkenin pyöräilijä Ukko Peltonen sijoittui kolmanneksi Mallorcalla ajetussa 88 kilometrin Trofue Miguel Mas -kilpailussa, joka oli viimeinen osakilpailu Mallorcalla ajetussa Challenge de Primavera -sarjassa.

Varusmiehenä Puolustusvoimien Urheilukoulussa palveleva Peltonen iski irtiottoon kilpailun ensimmäisillä kilometreillä. Pääjoukosta irtosi ensin norjalainen Vidar Mehl ja kanadalainen Elliott William ja hetken päästä he saivat seurakseen Peltosen. Kolmikko teki hyvää yhteistyötä ja ryhmä pysyi irti takaa-ajajistaan maaliin saakka.

– Tein nopean ja loppujen lopuksi oikean ratkaisun, kun iskin mukaan irtiottoon. Pystyimme pitämään hyvän, melkein 45 kilometrin keskituntinopeuden. Tein suurimman osan vetotöistä. Kun en tiennyt norjalaisen ja kanadalaisen kirikykyä, yritin hyvissä ajoin ennen maalia omaa ratkaisua. Se ei onnistunut, vaan tulin vielä kiinni. Sen jälkeen ei ollut enää annettavaa. Kova pitkän irtioton päivä, kertoi Peltonen.

Kahden viikon harjoitusleirillä Mallorcalla oleva TWD-Länkenin joukkue osallistui kilpailuun, jossa oli mukana myös muutama World Tour -ammattilaispyöräilijä.

TWD-Länkenin ajajista ensimmäistä tämän tason maatiekilpailua ajanut entinen maastopyöräilijä 21-vuotias Eemil Uitto oli lupaavasti 21:s.

Lyhyemmällä 42 kilometrin matkalla 16-vuotias, mutta tänä vuonna juniori-luokassa (U19) ajava Oskari Kolehmainen sijoittui parhaana junioriajajana kahdeksanneksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi