Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Sinitakkien lento katkesi tylysti Nokialla

Nokian Urheilijoiden pelitempo liikaa lahtelaisvieraille. Lahtelaiskasvatti Kaisa Katajisto saalisti Nokian maalilla juhlaottelussaan harvinaisen nollapelin.

Lahden maalivahti Tiina Tenhusen ilta Nokialla oli kiireinen. Kuva: Sami Kuusivirta

SM-sarjaa johtava Nokian Urheilijat pommitti Lahti Ringeten viiden ottelun voittoputken tylysti poikki sunnuntaina kotikaukalossaan. Lopputulos 9–0 (1–0, 4–0, 2–0, 2–0) ei jätä selittelyille sijaa.

– Se saattoi olla luistelunopeudeltaan kauden vauhdikkain ringetteottelu. Meidän olisi pitänyt olla kovassa vauhdissa huolellisempia, että olisimme saaneet pidettyä rinkulan enemmän omilla. Keskialueen ylittämisessä oli suuria vaikeuksia, ja kamppailupelaamisessa meidän pitää olla röyhkeämpiä ja käyttää enemmän voimaa, Sinitakkien päävalmentaja Kari Ollila ruoti omiensa otteita.

Nokia oli kärsinyt edellisenä viikonloppuna kauden ensimmäiset pistemenetyksensä. Sunnuntaina kotijoukkueen latinki oli huipussaan.

"Ei tässä auta selitellä"

Hanakimmin lahtelaisia kurittivat kolme maalia tehneet Jenni Linnamäki ja Roosa Salonen.

Nokian maalivahdille, lahtelaiskasvatti Kaisa Katajistolle, ottelu oli 200:s SM-sarjassa ja tuloksena makea nollapeli. Katajisto joutui venymään rinkelin tielle ainoastaan 20 kertaa, joka kertoo omaa tarinaansa lahtelaishyökkäyksen aseettomuudesta. Lahden Tiina Tenhuselle torjuntoja kertyi 55.

– "Tintti" pelasi hyvän pelin. Häntä ei voi tappiosta syyttää. Ei tässä auta selitellä. Otetaan tämä hyvänä herätyksenä viiden voittopelin jälkeen. Tehdään viikolla treeneissä kovasti hommia, että ollaan valmiina kohtaamaan viikonloppuna Hyvinkää ja Espoo, Ollila puhisi.

Lahti jatkaa sarjassa mitalipeliviivan päällä neljäntenä, kun joukkueella on jäljellä viisi ottelua.

Viivan alla viidentenä kärkkyvä Luvia voitti sunnuntaina ja kavensi joukkueiden eron yhteen pisteeseen, mutta Lahdella on pelaamatta yksi ottelu enemmän.

Janne Urpunen
janne.urpunen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi