Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Pelicans SB ja Lahden Uimaseura aloittavat laji- ja seurarajat ylittävän yhteistyön – "Tämä mahdollistui ainoastaan sillä, että Kivimaan uimahallin remontti valmistui"

Kivimaan uimahallin seinillä on suunnittelija Saana Hellstenin taidetta. Kuva: Anssi Hietamaa

Turkoosin Pelicans SB -brändin alla toimiva Päijät-Hämeen Salibandyseura tarjoaa alkuvuodesta alkaen salibandykerholaisilleen mahdollisuuden uinnin oppimiseen. Uintiopetuksesta vastaa Lahden Uimaseura ja opetuspaikkana toimii uusittu Kivimaan uimahalli.

PHSB:n toiminnanjohtaja Jari Koskinen sekä LaUSin kollega Tommy Rundgren piipahtivat Radio Voiman studiossa kertomassa uudesta laji- ja seurarajat ylittävästä yhteistyöstä.

– Uintia ja uinninopetusta vähennetään koulujen puolella koko ajan. Meillä on 400 kerholaista, joista alle kouluikäisiä on toistasataa. Tompan kanssa keskustelin asiasta ensimmäisen kerran jo keväällä ja nyt se on vihdoin konkretiaa. Seuraavaksi jäämme seuraamaan, kuinka kerholaisemme tarttuvat tähän täkyyn, Koskinen totesi.

Toiminnanjohtajakaksikko teki lisäksi selkoa seurojensa nykytilanteesta ja tulevaisuuden tavoitteista. Mittavan ja menestyksekkään uintiuran luonut Rundgren muistetaan myös Radio Voiman monivuotisena juontajana ennen nykyiseen pestiinsä ryhtymistä.

– Kun aloitin seuran (LaUS) toiminnanjohtajana viime keväänä, niin ilmoitin haaveekseni, että olosuhteiden kehittymisen myötä pystyisimme tarjoamaan vesiurheilua myös alueen muille seuroille. Eli Arpan (Koskinen) soittohan oli ikään kuin vastaus rukouksiini. Tämä nyt alkava yhteistyö mahdollistui ainoastaan sillä, että Kivimaan uimahallin remontti valmistui. Ilman sitä meillä ei olisi ollut seurana mitään mahdollisuuksia, koska joka ainut kaupungilta saamamme vuoro on täysin täytetty, selvensi Rundgren.

Kuuntele Radio Voiman haastattelu aiheesta tästä linkistä.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi