Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Kosken Dynamo kiittää Pelicans SB:tä kutsusta: "Onhan tämä kakkosdivaripelaajalle todella hieno mahdollisuus"

Kapteeni Henri Nummela johdattaa Kosken Dynamon tammikuussa Tallinnassa pelattavaan vierasotteluun Pelicans SB:ta vastaan. Kuva: Markku Brummer

Pelicans SB:n miesten edustusjoukkue vie sunnuntaina 27. tammikuuta pelattavan kotiottelunsa Tallinnaan. Katariine Spordihallissa pelattavan kamppailun vastustajaksi valikoitui lähipitäjän kilpakumppani ja kuluvan Kaakkois-Suomen 2. divisioonakauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen nimiinsä vienyt Kosken Dynamo.

Hämeenkoskelaisleirissä lahtelaisseuran toiminnanjohtaja Jari Koskisen viestittämä idea otettiin alkuhämmennyksen jälkeen vastaan iloisin ilmein.

– Aluksi ajattelin, että nyt mennään kovaa ja korkealla, kun kuulin asiasta ensimmäisen kerran. Tarkemmin asiaa ajateltuna tämähän on loistava idea. Koko joukkue odottaa innolla, että tammikuu koittaa, Dynamon päävalmentaja Mikko Lukkarila sanoo.

Hämeenkoskelaisten pelaaja, kapteeni ja joukkueenjohtaja Henri Nummela on Lukkarilan kanssa samoilla linjoilla.

Aluksi ajattelin, että nyt mennään kovaa ja korkealla, kun kuulin asiasta ensimmäisen kerran. Kosken Dynamon päävalmentaja Mikko Lukkarila

– Pelicansille todella suuri kiitos, koska aika lailla avaimet käteen -periaatteella he pystyivät tätä meille tarjoamaan. Pieniä lisäkuluja tästä tulee, mutta ei puhuta mistään suurista summista, toteaa monitoimimies Nummela.

Pienintäkään soraääntä ei kuulu myöskään Pelicans SB:n pääkäskijä Petteri Hirvosen suusta. Kiekkovalmentajana kannuksensa luonut Hirvonen uskoo tempauksen poikivan hedelmää kauden ratkaisuhetkille.

– Ottelu tulee olemaan molemmille joukkueille kaivattu piristysruiske kevään pudotuspelejä ajatellen.

Tallinnassa pelattava Suomen kolmanneksi korkeimman sarjatason salibandyottelu on varmasti ikimuistoinen kokemus jokaiselle pelaajalle.

– Eipä ole omalle uralle tällaista aiemmin sattunut. Onhan tämä kakkosdivaripelaajalle todella hieno mahdollisuus, Nummela kiteyttää.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi