Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Suomen voitettava perjantaina Itävalta Pajulahdessa

Suomi taipui 47–54-tappioon Hollantia vastaan pyörätuolirugbyn B-sarjan EM-kilpailuissa Lahden Liikuntakeskus Pajulahdessa. Keskiviikkona 61–49-voitolla Tshekistä kisat aloittanut Suomi voi torstain tappiosta huolimatta yhä yltää välieriin, mutta se vaatii voittoa perjantaina Itävallasta.

Hollanti kuuluu eurooppalaisen pyörätuolirugbyn nousukkaisiin. Suomelle Hollannin iskukyky ei tullut yllätyksenä, mutta isäntämaa ei vain pystynyt roikkumaan mukana nuorekkaan vastustajansa vauhdissa.

– Ei saatu tarpeeksi painetta heille. Tuli vähän liikaa omia hölmöjä virheitä. Huonoihin paikkoihin syöttöjä. He pääsivät helpohkosti tekemään maaleja ja itse puolestaan pystyivät paineistamaan meitä, sanoi Suomen pelaaja Anna Pasanen.

– Kyllä me odotettiin, että Hollanti on kova. He ovat nousseet tosi nopeasti tosi vahvaksi joukkueeksi. Mutta kyllä meillä olisi ollut mahdollisuudet voittaa, Pasanen jatkoi.

Suomi kohtaa perjantaina kello 15.30 alkavassa ottelussa Itävallan, ja tuon pelin voittaja etenee B-alkulohkosta Hollannin kanssa välieriin. Turnauksen kaksi parasta joukkuetta saa paikan EM-kilpailujen A-divisioonaan, joten lauantaina pelattavat välieräottelut ovat ratkaisevia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi