Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Minna Kauppi LS-37:n toiminnanjohtajaksi – "Jukolan viestin taloudellinen tulos antaa eväät seuran kehittämiseen"

Minna Kauppi aloitti maanantaina Lahden Suunnistajat -37:n osa-aikaisena toiminnanjohtajana. Kuva: Vesa Tapiola

Suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari Minna Kauppi, 35, on aloittanut lokakuun alussa Lahden Suunnistajat -37:n toiminnanjohtajana.

– Olen tosi innostunut omasta lajistani ja olen itse saanut suunnistukselta niin paljon, että haluan innostaa muitakin sen pariin. Tämä on minulle ja seuralle loistava tilanne, kuvaili Kauppi uutta puolipäivätyötään.

Hän on ainakin aluksi töissä parina päivänä viikossa ja hoitaa muina päivinä vuoden ja kahdeksan kuukauden ikäistä Ukko-poikaansa.

LS-37:n toiminta on perustunut hyvin pitkälti vapaaehtoistyöhön, jossa Kauppi on ollut aktiivisesti mukana. Esimerkiksi tulevana viikonloppuna hän on Päijäthämäläisten iltarastien ratamestarina. Kauppi ei pelkää työn ja vapaa-ajan liiallista sekoittumista.

– Jos alan vetää överiksi, niin varmaan siitä huomautetaan.

Elämää Jukolan jälkeen

LS-37 järjesti kesäkuussa yhdessä Hollolan Urheilijat -46:n kanssa kaikkien aikojen suurimman Jukolan viestin. Seuran hallituksen jäsenen Kauko Suhosen mukaan Jukolan positiivinen tulos antaa eväät seuran kehittämiselle tulevina vuosina. "Elämää Jukolan jälkeen" -teemaan liittyvät niin Kaupin palkkaaminen kuin juniorivalmennuksesta jo pari vuotta vastanneen Aleksi Anttolaisen puolipäiväisen pestin jatkaminen.

– Tärkeimmät kehityskohteet ovat nuorisovalmennus, huippusuunnistuksen kehittäminen sekä kunto- ja harrastesuunnistus, listaa Suhonen.

Historian paras tulos

Jukolan viestin lopullinen taloudellinen tulos valmistuu vasta marraskuussa, mutta jo pidempään on ollut tiedossa, että järjestäjät jäävät selvästi plussalle.

– Kyllähän se hyvin meni. Sen verran voin paljastaa, että taloudellinen tulos on Jukolan viesti historian paras, sanoo seuran puheenjohtaja Tapio Irri.

Lue myös: Liikkumaan koko perheen voimin – Minnan Polku -tapahtuma keräsi Vääksyssä suuren osallistujamäärän
 
Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi