Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Pelicansin B-nuorten kausi on alkanut täydellisesti – voittoa voiton perään

Laadukas ja pitkäjänteinen harjoittelu on näkynyt Pelicansin B-poikien alkukauden otteissa. Lahtelaispojat ovat saaneet SM-alkusarjaan lentävän lähdön. Neljän ensimmäisen kamppailun saldo on neljä voittoa varsinaisella peliajalla. Pelicansin käsittelyssä kyytiä ovat saaneet JYP (3–2), Karhu-Kissat (2–7), SaiPa (3–7) ja Blues (3–6).

Pelicans on pelannut tällä kaudella harjoituspelit mukaan lukien 12 ottelua, joista se on voittanut kaikki.

– Kolmessa ensimmäisessä matsissa olimme selvästi pelin päällä ja hallitsimme kaukalon tapahtumia suvereenisti. Edellinen kamppailu Bluesia vastaan oli kovatempoinen sekä hyvätasoinen. Siinä ottelussa kummankin joukkueen pojat huomasivat sen, mitä vaatii pelata jääkiekkoa niin kovalla temmolla. Parasta pelissä oli toki se, että pystyimme kääntämään sen vielä voitoksi, lahtelaisryhmän peräsimessä loistavaa työtä tehnyt Juhamatti Yli-Junnila sanoo.

Joukkueensa vireestä valmentajalla ei ole kuin hyvää sanottavaa.

– Pelaajat ovat olleet sitoutuneita. Sen lisäksi he ovat harjoitelleet hyvin. Kova työ alkaa tuottaa hedelmää. Nämä ovat perusasioita, mutta silloin kun ne tekee hyvin, tulos seuraa vääjäämättä perässä, Yli-Junnila korostaa.

B-Pelicansin maalivahti Roope Haapala on torjunut alkukauden peleissä vakuuttavasti. Muuten lahtelaiset ovat nujertaneet vastustajansa tiiviillä joukkuepelaamisella.

C-Pelicansilla kova vauhti

Pelicansin C-poikien startti SM-alkusarjassa on ollut myös mukiinmenevä. Joukkue nappasi pisteet Kiekko-Vantaalta maalein 4–3 ja edellisessä matsissa KooKoo sai tuta Pelicansin vaarallisuuden (3–1).

Tappiot tulivat SaiPa/Ketterä -yhdistelmäjoukkueelle sekä HIFK:lle.

– Peleistä on jäänyt todella positiiviset fiilikset. Peli peliltä olemme parantaneet. Matsit ovat olleet kovavauhtisia. Etenkin IFK:ta vastaan mentiin eikä meinattu, joukkueen luotsi Teemu Leppänen sanoo.

Pelicansin joukkue pysyi hyvin koossa. Kesällä on paiskittu lujasti hommia.

– Kesä oli hyvä, ajoittain jopa hauskakin. Fysiikkaa olemme tehneet paljon, ja se on näkynyt tuloksissa. Kunhan pojat muistavat nauttia peleistä ja laittaa itsensä likoon, niin se riittää. Panostamme yhdessä tekemiseen. Logo rinnassa on tärkeämpi kuin nimi selässä, Leppänen sanoo.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi