Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Haulikkokausi huipentui Hälvälässä – Sara Nummela ampui nuorten SE:n

Sara Nummela ampui nuorten SE-lukemat Hälvälässä. Kuva: Juha Peurala

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Sara Nummela ampui alle 20-vuotiaiden Suomen ennätystuloksen, kun haulikkoammunnan kotimainen kilpailukausi huipentui Superfinaaleihin Hollolan Hälvälässä viikonloppuna. Nummela voitti ikäluokkansa kilpailun tuloksella 109+33 ennen Pohjois-Hämeen Ampujien Viivi Zerenoglua (90+21).

OSU:n ampujat hallitsivat myös naisten trap-kilpailua, sillä Marika Salmi ja Marja Maunula nappasivat kaksoisvoiton ennen KaMy-58:n Satu Pylkkästä. Salmi ampui peruskilpailussa tuloksen 110 ja finaalissa 42.

– Viikonloppu oli hyvä ja rento fiiliksen puolesta tekemiseen. Pari vähän heikompaa sarjaa pudotti tulosta mutta finaalista jäi taas ihan hyvä mieli. Neljäs henkilökohtaisen kisan voitto putkeen, tähän on kiva päättää kausi, Salmi sanoi tiedotteessa.

Miesten trapissa vahvimpia olivat Sibbo Skyttegillen ampujat. SSG:n Veli-Matti Matikainen oli ykkönen ja Mirka Kyyrönen kolmas. Heidän väliinsä kakkossijalle kiilasi Pohjois-Hämeen Ampujien Mika Myllylä. OSU:n Simo Köylinen oli viides.

SSG:n ylivoimaa nähtiin myös naisten skeetissä, jossa Heidi Hämäläinen ja Jenna Kössi ottivat sipoolaisseuralle kaksoisvoiton. Kolmossijalle ampui Hyvinkään Mestästysampujien Maria Mustakangas. Miesten skeetin voitti Ilomantsin Erämiesten Lari Pesonen, toiseksi tuli SSG:n Lauri Leskinen ja kolmanneksi Lounais-Hämeen Ampujien Tomi Aspholm.

Täydelliset tulokset ovat katsottavissa Lahden Ampumaseuran verkkosivuilta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi