Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Hollolalaiset kahmivat mitaleita rivitanssin MM-kisoissa Englannissa

Hollolalaisen CHT Dancersin tanssijat pärjäsivät erinomaisesti Blackpoolissa järjestetyissä rivitanssin MM-kilpailuissa. CHT:n edustajat veivät Englannissa kuusi maailmanmestaruutta, kolme hopeaa ja kaksi pronssia.

Soolotanssijoista kultaa saivat Newcomer Young Adult -sarjassa Anneli Rongonen sekä Intermedia Young Adult -sarjassa Emilia Lehtinen, joka oli aiemmin keväällä ottanut EM-kisoista hopeaa. Tiia Niiranen otti Starter Junior -sarjassa hopeaa ja kokenut Maria Jokinen Intermediate Gold -sarjassa pronssia.

Suurin potti tuli ProAm-paritansseista. Siellä Aada Suhonen oli ykkönen ja Aada Söyrilä toinen Starter Teens -sarjassa. Maailmanmestareiksi tanssivat myös Ilona Kuusisto (Newcomer Young Adult) ja Anja Tonteri (Newcomer Gems).

Partners Open -sarjassa CHT Dancers tyhjensi pajatson kolmoisvoitollaan, kun maailmanmestaruuden veivät Emilia Lehtinen & Jenna Tuominen, hopeaa Ilona Kuusisto & Aada Söyrilä ja pronssia Annika Pollari & Anneli Rongonen.

Hollolalaisseuran tanssijat saivat myös lukuisia pistesijoja MM-kisoista.

CHT Dancersin eli Country Heels & Toes ry:n kilpatanssijoita valmentavat ja ohjaavat Susanna ja Pauliina Tonteri.

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X