Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Kupukuviohyppyjen SM-kulta Tampereelle, Hämeen Laskuvarjourheilijat himmeämmille mitaleille

Korkeimmalla palkintokorokkeella tamperelaisen Ilmasirkus-joukkueen hyppääjät Simo Leminen, Teemu Hietakari ja kuvaaja Jani Lyttinen.

Tampereen Laskuvarjokerhon Ilmasirkus-joukkue taiteili SM-kultaan Asikkalan Vesivehmaalla järjestetyissä laskuvarjourheilun SM-kilpailuissa.

Ilmasirkus hyppäsi viidennellä kierroksella uuden, 18 pisteen, Suomen ennätyksen. Viime vuoden SM-kisoissa hypätty aiempi ennätys parani kahdella pisteellä.

Hämeen Laskuvarjourheilijoiden joukkueista Puolikas timantti sijoittui toiseksi ja Hiomaton timantti kolmanneksi.

Ilmasirkuksen kilpailukausi jatkuvat vielä MM-kilpailuilla Australiassa. Myös Puolikas timantti on valittu lokakuussa hypättäviin kisoihin, mutta joukkue joutuu vielä miettimään osallistumista. Lahtelaistrion kuvaaja ei pääse lähtemään reissuun mukaan, joten ryhmän pitäisi löytää paikkaaja hänen tilalleen.

Neljä HLU:n jäsentä on kutsuttu syyskuussa Hollannissa järjestettävään kupumuodostelmahyppyjen ennätysyritykseen. Pasi Pirttikoski, Matti Pirttikosken, Jari Lehti ja Heikki Kammonen on kutsuttu mukaan tempaukseen, jonka tavoitteena on rikkoa kaksi vuotta sitten hypätty 25 hyppääjän kupukuvio. Pasi Pirttikoski toimii yhtenä hyppyjen suunnittelijana.

Vesivehmaalla nähdään laskuvarjourheilun SM-kilpailuhyppyjä myös ensi viikolla, kun HLU järjestää Canopy Piloting -kilpailut. Lajissa kilpaillaan kolmessa eri lajissa, eli pituudessa, nopeudessa ja tarkkuudessa. Kilpailuihin osallistuu kymmenkunta hyppääjää eri puolilta Suomea.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi