Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Nyt ei mennä formuloilla vaan polkupyörällä – Mika Häkkinen mukaan Lahden Ironman-kisaan

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen osallistuu Ironman-kisaan Lahdessa. Kuva Unkarin gp:n voittajapallilta kesältä 2001. Kuva: Olli Herranen

Lahden Ironman-triathlonkilpailu on saanut loppumetreillä yhden kovan luokan vetonaulan. Kilpailujärjestäjät tiedottivat tiistaina, että formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen osallistuu joukkuekilpailuun Turvassa Tiellä -tiimin jäsenenä.

Häkkinen ajaa kisassa 90 kilometrin pyöräilyosuuden. Joukkueen muut jäsenet ovat Paavo Tonteri (uinti) ja Willian Alatalo (juoksu). Turvassa Tiellä on autourheilun kansallisen lajiliiton AKK:n joukkue, jonka tarkoituksena on kampanjoida tieliikenneturvallisuuden puolesta.

Lahden Ironman-kisan muita tunnettuja osallistujia ovat muiden muassa entinen pääministeri Alexander Stubb ja yhdistetyn moninkertainen arvokisamitalisti Hannu Manninen. Kilpailuun aiemmin ilmoittautunut uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä sen sijaan joutuu perumaan osallistumisensa.

Ironman-kisa kilpaillaan Lahden seudulla lauantaina.

Lue myös: Ironman-leipää ja smoothieita terassilla – Lahden matkustajasataman yrittäjät valmistautuvat triathlonkisaan
 
Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X