Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Rollo-uinneissa kauhottiin menestystä Lahteen

Tiinu ja Tinka Tamminen sekä oikealla Siiri Haverinen kannustamassa omaa viestijoukkuettaan sunnuntaina.

Siiri Haverinen ja Denis Katunov kauhoivat Rollomestareiksi sunnuntaiaamuna Lahden mäkimontussa Uimaliiton ja Lahden Uimaseuran järjestämissä Rollo-uinneissa.

Isäntäseuran Haverinen voitti 100 metrin rintauinnin mestaruuden 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa ajalla 1.27,31. Heti Haverisen uinnin jälkeen seurakaveri Katunov voitti saman lajin 12-vuotiaiden poikien sarjassa ajalla 1.25,03.

Rolloissa kilpailtiin myös 50 metrin vapaauinneissa, joissa Uimaseuran Maija Suponina oli tyttöjen nopein ja Elias Molodtsov pojissa toiseksi nopein.

Lue myös: Vieraspaikkakuntalaiset ylistivät maauimalaa – "Todella poikkeuksellinen paikka"
 

Joukko muita lahtelaisuimareita saavutti pistesijoja kotikisoissa. Joonas Pulkkinen oli viides 100 metrin vapaauinnissa hienolla kahdeksan sekunnin ennätysparannuksella. Myös Tiinu ja Tinka Tamminen parantelivat reippaasti ennätyksiään 200 metrin sekauinnissa, jossa Tinka sijoittui viidenneksi ja Tiinu kuudenneksi. Lisäksi Tiinu Tamminen sijoittui 100 metrin rintauinnissa neljänneksi jääden pronssimitalista vain alle sekunnin päähän. Topias Tynjä oli 400 metrin vapaauinnissa kuudes ja 100 metrin perhosuinnissa kahdeksas. Niin ikään Ebba Simberg kauhoi 100 metrin selkäuinnissa kahdeksanneksi.

4x100 metrin vapaauintiviesteissä LaUS:n joukkueet sekä tyttöjen sarjassa (Tamminen, Tamminen, Haverinen, Simberg) että poikien sarjassa (Tynjä, Stefan Saltykov, Riku Huuhka, Maksim Karvanen) sijoittuivat kahdeksanneksi.

Lahden Uimaseuran kilpauimarit suuntaavat seuraavaksi tulevan viikonlopun Ikäkausimestaruusuinteihin Espooseen. Kesäkuun lopulla Jyväskylässä kilpaillaan puolestaan SM-uinnit.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi