Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

FC Lahti syttyi vasta loppuhetkillä - vääntö Kemissä päättyi maalittomana

FC Lahden avauskokoonpanon noussut Irfan Sadik ei onnistunut ensimmäisellä puoliajalla ohittamaan Kemi-vahti Oskari Forsmania. Kuva: Juha Tamminen

FC Lahdelle jäi vain yksi piste tuomisiksi vierasottelusta Kemistä. Kamppailu sarjan peränpitäjää PS Kemiä vastaan päättyi maalittomana 0-0-tasapeliin.

Huonomminkin olisi voinut käydä, sillä kotijoukkue sai ottelun parhaat maalipaikat. Justus Lehto kolisteli avausjaksolla kertaalleen tolppaa, ja toisella jaksolla Kuhnuri-vahti Aleksandr Vasjutin torjui Lehdon vedon huippupaikasta. Molemmat tilanteet avautuivat kippari Mikko Hauhian sähläyksistä. Myös Kemin Kevin Tano hätyytteli lahtelaisten maalia pariin kertaan vaarallisesti.

Maalipuihin osui myös Kosta Manev, jonka keskityspallo leijaili 85. minuutilla Vasjutinin yli ylähirteen.

Kuhnurit olivat pitkään vaarallisimmissakin paikoissaan vaarattomia. Laukaukset kilpistyivät toistuvasti kemiläispuolustajiin.

Lähimmäksi pääsi venäläistoppari Artjom Vjatkin, jonka pusku Hassan Sesayn vapaapotkusta 88. minuutilla painui vain niukasti ohi alanurkasta. Lahti oli parhaimmillaan ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella. Lisäajalla myös Igor Jovanovic pääsi puskemaan vaarallisesti lähietäisyydeltä, mutta tämäkin nikkaus painui maalista ohi.

Edelleen nelossijalla

Lahti oli tehnyt avauskokoonpanoonsa muutoksia sitten viime otteluiden. Viron maaottelussa keskiviikkona pelanneet Henri Anier ja Artjom Dmitrijev aloittivat vaihtopenkillä. Anier tuli kentälle tunnin pelin jälkeen Irfan Sadikin tilalle, mutta Anieristakaan ei ollut pelotteeksi kemiläispuolustukselle ennen kuin aivan viimeisillä minuuteilla.

Lahti jatkaa sarjassa nelossijalla, mutta edellä KuPS ja RoPS ovat ohitettavissa, jos rästiotteluista tulee pisteitä. HJK jatkaa entistä ylivoimaisemmin sarjakärjessä. PS Kemi nousi tasapelipisteellä ulos jumbosijalta ohi TPS:n.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi