Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Satu Mäkelä-Nummela ampui trapin SE-lukemat Brnossa – Noora Antikainen finaalin kakkonen

Satu Mäkelä-Nummela paransi kolmella kiekolla omissa nimissään ollutta trapin Suomen ennätystä Tshekin Brnossa. Kuva: Mirja Hussain

Satu Mäkelä-Nummelan erinomainen vire jatkuu, sillä hän teki Tshekin Brnossa naisten trapin uuden Suomen ennätyksen. SE-lukemat kirjataan nyt numeroin 121.

Kansainväliseen Miroslav Bednarik Memorial -kilpailuun osallistui suomalaisia urheiluampujia niin trapissa kuin skeetissäkin.

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Mäkelä-Nummelan sarjat olivat 23+25+25+24+24 ja tulos 121 oli peruskilpailun paras. Mäkelä-Nummela sijoittui finaalissa neljänneksi.

Voiton vei Slovakian Rehak Stefecekova, ja toiseksi sijoittui Mäkelä-Nummelan seuratoveri Noora Antikainen. Sibbo Skyttegillen Mopsi Veromaa oli kolmas. Antikaisen peruskisan tulos oli 115 ja Veromaan 108.

Entinen SE oli myös Mäkelä-Nummelan nimissä. Hän kohensi helmikuussa Dohassa tekemäänsä ennätystä kolmella kiekolla. Mäkelä-Nummela on ollut koko alkuvuoden ajan erinomaisessa vireessä, sillä Meksikon maailmancupissa hän voitti trapin parikilpailun Vesa Törnroosin kanssa ja Etelä-Korean maailmancupissa hän oli henkilökohtaisen kisan ykkönen.

Poikien trapissa OSU:n Matias Koivu rikkoi peruskilpailussa 116 kiekkoa ja sijoittui finaalissa toiseksi. Saman seuran Patrik Nummelan peruskisan tulos oli 114 ja finaalissa sijoitus kuudes.

Takanen skeetin seitsemäs

Lahden Ampumaseuran Tommi Takanen sijoittui miesten skeetissä seitsemänneksi.

– Kilpailu oli kovatasoinen, ja sain itsekin lopulta maistaa sitä kovaa tasoa. Tein peruskilpailussa hyvän tuloksen 119, joka on myös EM- ja MM-kisojen tulosraja. Sain nyt siis toisena viikonloppuna peräkkäin näyttökisassa arvokisojen tulosrajan rikki, Takanen sanoi.

Hän pääsi uusimaan viimeisestä finaalipaikasta, mutta putosi ensimmäisenä finaalista.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi