Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Lahden Ironman myytiin loppuun lisäpaikkoja myöden

Kuva: Markku Brummer

Ensi kesänä Lahdessa järjestettävä, Suomen ensimmäinen Ironman-kilpailu myytiin loppuun reilussa kuukaudessa. Kilpailuun lisättiin sata ylimääräistä osallistujapaikkaa, ja nyt kaikki 1 600 paikkaa on myyty.

- Vaikka meillä oli varsin realistinen tavoite saada ensimmäisenä vuonna 1 500 kilpailijaa Lahteen, on tapahtuman suosio yllättänyt positiivisesti. Lisäsimme alkuperäiseen tavoitteeseemme vielä sata paikkaa, koska etenkin ulkomailta tuli runsaasti kysyntää. Nyt kaikki avoinna olleet 1 600 henkilökohtaisen kilpailun paikkaa ovat loppuunmyyty. Otamme mukaan myös 30 joukkuetta, joihin on vielä muutama paikka vapaana, kilpailunjohtaja Tiina Boman Finntriathlonista toteaa.

Osallistujia on kaikkiaan 36 maasta. Esimerkiksi Venäjältä tulee 101 kilpailijaa, Iso-Britanniasta 87, Yhdysvalloista 48, Saksasta 32 ja Hollannista 23.

Tapahtuma järjestetään Lahdessa 30.6. 2018. Se on triathlonin puolimatkan kilpailu, jossa uidaan 1,9 kilometriä, pyöräillään 90 kilometriä ja juostaan 21,1 kilometriä. Kilpailu käynnistyy vasta myöhään iltapäivällä, ja viimeiset kilpailijat tulevat maaliin vasta keskiyöllä. Ilmoittautuneista miehiä on 75 prosenttia. Kilpailijoiden keski-ikä on 41 vuotta.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi