Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Polar GP paukutellaan jo 47. kerran - villahousut voi jättää kisoista pois

Viime kesän Rion olympialaisissa ampuneet Satu Mäkelä-Nummela ja Vesa Törnroos kilpailevat viikonloppuna Hälvälän Polar GP:ssä. Kuva: Juha Peurala

Hollolan Hälvälän haulikkoradalla ammutaan viikonloppuna jo 47. kerran Lahden Ampumaseuran järjestämä kansainvälinen Polar Grand Prix -kilpailu. Kaksoistrapissa, trapissa ja skeetissä ovat mukana muutamaa junioria lukuunottamatta kaikki Suomen maajoukkueampujat, jotka antavat valintanäyttöjä kesän EM- ja MM-kisoihin.

- Viikonlopuksi on luvattu lämmintä säätä, ja se on varmasti urheilijoiden mieleen. Tähän asti kaikissa kotimaan kisoissa on paleltu villahousuissa, mutta nyt voi odotella jo parempia tuloksiakin, sanoo kilpailunjohtaja Heikki Keskitalo.

Kisat alkavat perjantaina 2-trapilla. Naisten trap ja skeet ammutaan loppuun lauantaina, jolloin urakkansa aloittavat myös miehet, juniorit ja seniorit, joiden finaalit ammutaan sunnuntaina.

Naisten trapissa on mukana muun muassa Orimattilan Seudun Urheiluampujien kova kolmikko Satu Mäkelä-Nummela, Noora Antikainen ja Marika Salmi sekä SSG:n Mopsi Veromaa, joka vastikään ampui Tshekeissä peruskilpailussa tuloksen 71.

Miesten trapissa menestystä hakee LAS:n olympiaedustaja Vesa Törnroos ja skeetissä järjestävän seuran odotukset lepäävät kovassa kevätkunnossa olevan Tommi Takasen ja Jesse Louhelaisen harteilla.

Kansainvälisiä kilpailijoita Hälvälään tulee Liettuasta, Virosta, Ruotsista, Englannista ja Venäjältä. Kaikkiaan mukana on noin 170 ampujaa.

Polar GP kuuluu kotimaiseen ranking-sarjaan, jonka päätöskisa, Super-finaali, ammutaan syksyllä niinikään Hälvälässä.

ESS
online@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X