Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Pelicans avasi Rämölle oven, neuvottelut Myllyniemen kanssa kesken

Karri Rämö edusti kolmella viime kaudella NHL:n Calgary Flamesia. Kuva: Ronald Martinez

Pelicansilla on lähiaikoina harjoituksissaan mukana maailman eliittiluokan torjuja. Seura tiedotti tiistaina, että Karri Rämö liittyy joukkueen treenivahvuuteen.

Heinolalaislähtöisen Rämön NHL-ura on ollut toistaiseksi telakalla alaraajavamman vuoksi. Kolme edelliskautta hän edusti Calgary Flamesia. Sopimus päättyi viime kevääseen, minkä jälkeen edessä oli kuntoutusjakso. Loppuvuodesta hän kävi koeajalla Toronto Maple Leafsissa, mutta pääsi pelaamaan vain kolme ottelua AHL-farmiliigan ottelua Toronto Marliesissa.

- Ensisijainen tavoite on päästä nyt täyteen kuntoon ja sen jälkeen katsotaan tarkemmin jatkoa. Sain mahdollisuuden päästä kuntouttamaan itseäni tuttuun ympäristöön, tuttujen ihmisten kanssa, joten tämä oli minulle todella hyvä juttu, Rämö totesi Pelicansin tiedotteessa.

Pelicans ei kertonut Rämön kuntouttaman vamman luonteesta tarkemmin. Muun muassa kanadalainen Sportsnet on uutisoinut, että Rämö kävi viime kesänä polvileikkauksessa, ja toipumusajaksi ennustettiin 8-10 kuukautta.

Rämö, 30, on tehnyt komean uran KHL:ssä ja Pohjois-Amerikassa. Pelicansia hän on edustanut viimeksi kaudella 2004-05, minkä jälkeen hän lähti HPK:n kautta maailmalle.

Voidaanko Rämö nähdä loppukaudella Pelicans-paidassa liigapeleissä? Seuran urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen suhtautui kysymykseen toppuutellen.

- En edes tiedä hänen vammansa laatua tarkemmin. Hän halusi tulla Suomeen ja kysyi, pääseekö treenaamaan meille, ja se kävi valmennukselle. Sen suurempaa puhetta ei ole ollut. Näin hänet tänään hallilla ensimmäisen kerran, Laukkanen kertoi.

Maalivahtipaletissa avoinna on myös Jere Myllyniemen tilanne. Myllyniemi tuli Pelicansiin tammikuun loppuun ulottuneella pätkäsopimuksella, mutta jatkosta ei ole mitään sovittuna.

- Jatkosta on neuvoteltu, mutta emme ole päässeet sopimukseen. Toivottavasti yhteisymmärrys löytyy, Laukkanen totesi.

Laukkanen muistutti, että SM-liigan siirtotakaraja on 15. helmikuuta.

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi