Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Hollolan Urheilijat -46 juhlii lauantaina 70-vuotista taivaltaan

Hollolan Urheilijat -46:n lajijaostot ovat järjestäneet vuosijuhlan yhdessä. Suunnistaja Riku Gröhn, suunnistuskoulun rehtori Mervi Gröhn, ampumahiihtäjä Jatta Tuominen, hiihtäjät Essi Lievonen ja Matilda Suhonen, sekä puheenjohtaja Henri Rauhamäki. Kuva: Juha Peurala

Hollolan Urheilijat -46 juhlii pyöreitä vuosiaan lauantaina. 70-vuotisjuhlat alkavat Salpahallissa ja sen ympäristössä perheitä lajikokeiluihin houkuttelevalla tapahtumalla ja jatkuvat iltajuhlalla Kukonkoivun nuorisoseuratalolla.

- Tuomme kaiken toimintamme samaan paikkaan. Mikä muu tapa olisi ollut oikea tapa juhlia, seuran puheenjohtaja Henri Rauhamäki sanoo.

Yleisseuran kuusi lajijaostoa ovat ampumahiihto, hiihto, salibandy, soutu, suunnistus ja yleisurheilu. Tilaisuudessa yleisö pääsee kokeilemaan Eco-aseammuntaa, rullahiihtoa, sauvakävelyä, suunnistusta, yleisurheilua sekä testaamaan taitojaan salibandyn taito- ja tarkkuusradalla. Pyöreitä vuosia juhlistetaan tietysti kahvein.

Juhlatilaisuudessa nähdään niin seuran perinteitä, nykypäivää kuin tulevaisuuden toivoja. HU:n nuoret hiihtäjät haastavat maajoukkuehiihtäjä Lari Lehtosen rullahiihdossa ja olkitandemhiihdossa kamppaillaan Lahden Hiihtoseuraa vastaan. Olkihiihto on menneiltä vuosikymmeniltä tuttu laji Hollolan Urheilijoiden perinteisestä varainkeruutapahtumasta, porsasjuhlista.

- Emme halua unohtaa juuriamme. Seuran jäsenten iltajuhlassa on tarjolla myös kokonainen savustettu porsas, Rauhamäki sanoo.

HU:n juhla Salpakankaan koulun ympäristössä ja Salpahallissa lauantaina kello 10-14.

Suvi Lempinen
suvi.lempinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi