Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

EMA Sport liikuttaa koko perhettä: "Loppuvat tekosyyt, ettei voisi lähteä liikkeelle"

Taekwondon parissa mainetta niittänyt Aki Tiihonen pyörittää Holmassa toimivaa EMA Sport -salia. Kuva: Arkisto/Marjaana Kontu

Kamppailu-urheiluun, toiminnalliseen liikuntaan ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä EMA Sport -sali avasi ovensa toukokuun alussa Lahden Holmassa.

Kamppailulaji-, kahvakuula-, kuntonyrkkeily- ja kehonhuoltoharjoituksia tarjoava sali koostuu kahdesta erillisestä tatamista, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää toisiinsa. Lisäksi harrastajien käytössä on 80 neliöinen kuntosali. Kaikille halukkaille riittää siis tilaa liikkua iästä ja taitotasosta riippumatta.

- Pyrimme siihen, että olisimme koko perheen paikka. Jos lapsi tykkää olla mukana kamppailulajeissa, niin vanhemmat voivat olla samaan aikaan kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneillamme, selventää EMA Sportin omistaja Aki Tiihonen.

Idea koko perheelle suunnatun salin perustamisesta syntyi vuosien aikana kertyneiden huomioiden pohjalta. Tiihonen on toiminut ryhmäliikunnan- ja erityisesti kamppailulajienohjaajana 2000-luvun alusta alkaen.

- Ajatukset heräsivät huomatessani, miten vanhemmat käyttävät sen ajan, kun lapset ovat treenaamassa. Nykypäivänä he ovat pääsääntöisesti kiinni kännykässä ja surffaavat netissä. Me pyrimme saamaan koko perheen liikkumaan yhtä aikaa ja samalla loppuvat tekosyyt, ettei voisi lähteä liikkeelle.

"Kannattaa lähteä haastamaan itsensä"

EMA Sport tekee aktiivisesti yhteistyötä Lahden alueen koulujen kanssa. Näytetuntien ja lajikokeiluiden avulla pyritään saamaan uusia harrastajia mukaan liikkumaan. Yrityksille tarjolla on yksilöllisesti räätälöityjä työntekijöiden työkyvyn ylläpitoon ja terveyden edistämiseen tähtääviä kokonaisuuksia.

Yksittäisen harrastajan kuukausijäsenyyden hinta liikkuu 39-59 euron välillä. Uudet harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan.

- Tavoitteena on vakiinnuttaa asiakaskunta ja saada syyskuun loppuun mennessä 150 harrastajan raja rikki. Otamme ryhmiin jatkuvasti lisää porukkaa. Peruskursseille voi tulla mukaan aina kun on vapaata. Jos ei ole, niin järjestämme lisätunteja, vakuuttaa Tiihonen ja jatkaa.

- Kamppailu-urheilu tarjoaa todella hyvän mahdollisuuden kehonhuoltamiseen. Jos haluaa parantaa omaa hyvinvointiaan, niin tämä on todella hyvä mahdollisuus siihen. Kannattaa lähteä haastamaan itsensä.

Kuuntele EMA Sportin perustaja Aki Tiihosen haastattelu Radio Voiman verkkosivuilta.

Lisäinfoa EMA Sportin verkkosivuilta.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi