Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Marakon LHS:n mäkimiesten päätukijaksi

Janne Ahonen, Frans Tähkävuori, Ossi-Pekka Valta, Olli Muotka, Ville Larinto ja Riku Tähkävuori saivat maanantaina uuden päätukijan. Kuva: Mirja Hussain

Lahden Hiihtoseuran mäkihypyn huippuryhmä sai maanantaina ison yhteistyökumppanin, kun lahtelainen Marakon oy ryhtyi mäkimiesten päätukijaksi.

LHS:n huippuryhmään kuuluvat maajoukkuemiehet Ville Larinto ja Janne Ahonen sekä Olli Muotka, Frans Tähkävuori, Riku Tähkävuori ja Ossi-Pekka Valta.

Ryhmän valmentajina toimivat Jari Larinto ja Kari Pääkkönen.

Sopimus kattaa "ainakin tämän kauden", paljasti yhtiön toimitusjohtaja Tomi Veijalainen.

Marakon on aiemminkin ollut mukana hiihtourheilussa, sillä se on ollut niin Hannu Mannisen kuin Ahosenkin henkilökohtainen yhteistyökumppani.

Itse aikanaan pikkuformuloissa muun muassa David Coutlhardia ja isä-Jos Verstappenia vastaan ajanut Veijalainen on Pelicans oy:n osaomistaja.

- Itse koen asian niin, että lahtelaisten yritysten pitää olla tukemassa paikallisia urheilijoita. Nyt on vielä poikkeuksellinen vuosi, kun on MM-kotikisat, perusteli Veijalainen mäkikumppanuutta.

- Tiedän, ettei urheilussa mikään ole enää mahdollista ilman yhteistyökumppaneita.

Marakon on perheyritys, joka toimii kaivos-, louhos- ja kiviainesalalla. Sen toimenkuvaan kuuluuvat kotimaan myynti ja markkinointi ja päätuotteena ovat Rammerin iskuvasarat.

- Tiedän etteivät kaikki mäkihypyn katsojat ole meidän potentiaalisia asiakkaitamme, mutta voimme luoda ihmiselle jotain mielikuvaa yrityksestä. Ja onhan tämä miellyttävä ympäristö olla mukana, perusteli Veijalainen.

Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi