Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Elli Untolalle SM-hopeaa pienten ponien esteratsastuksessa

Lahden Ratsastajien Elli Untola hevosella Banks Cadeau ratsasti hopealle pienten ponien esteratsastuksen SM-kilpailuissa Tuurissa.

Elli Untolalle tuli ensimmäisessä osakilpailussa yksi aikavirhepiste ja toisena päivänä pudotuksesta neljä virhepistettä, mutta viimeisen päivän molemmat kierrokset sujuivat puhtaasti.

- En olisi ikinä uskonut, että olisimme joskus tällä tasolla. Kaikki päivät ovat olleet meille tosi hyviä. Vaikka toisena päivänä tuli yksi puomi alas kolmoissarjalla, se ei haitannut. Tänään oli niin hyvä päivä, ettei mitään rajaa. Poni on ihan paras, totesi Elli Untola ja puhkesi onnenkyyneliin.

Poninsa vahvuuksiksi hän mainitsi nopeuden ja sen, että poni yrittää aina parhaansa, ei kyttää esteitä ja ottaa avut nopeasti vastaan. Kun poni tuli hänelle viisi vuotta sitten, se oli tosi vaikea tapaus, mutta nykyään se on aivan eri poni. Ratsukon seuraavat kisat ovat Laaksolla GP-finaalissa.

Kultaa pienten ponien sarjassa voitti vihtiläinen Sofia Soilu ponillaan Pin Rock's Hustle And Bustle. Ratsukko sai ensimmäisenä kisapäivänä 3,5 virhepistettä, mutta teki puhtaat radat toisena ja kolmantena kisapäivänä molemmilla kierroksilla.

Pronssille sijoittui Lohjan Ratsastajien Aida Nyman ponillaan Hannelore II.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi