Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Reissumiehet mestari - BellaVita Kortteliliigan tenniksen piristysruiske

Juha Semeri on Reissumiesten pitkäaikaisjäsen. Lauantaina tuli tappio, mutta mestaruus oli jo varmistunut. Kuva: Juha Tanhua

Kortteliliigan hyvinvoinnista saatiin taas yksi hyvä esimerkki, kun sarjatenniksen finaalipäivänä lauantaina ratkottiin kaikkien kolmen divisioonan sekä senioreiden mestaruudet Kisapuiston tennishallissa.

1. divisioonan mestaruus oli ratkennut jo ennen finaalipäivää. Reissumiehet -joukkue kuuluu pitkäaikaisimpiin ja samalla myös menestyksekkäimpiin poppoisiin sarjatenniksessä.

Vaikka joukkueen jäsenet Juha Semeri ja Harri Kuparinen taipuivatkin lauantaina Showtimen Hannu Liimataiselle sekä Lauri Larvukselle, ei se himmentänyt Reissumiesten iloa.

- Olemme pelanneet tällä ryhmällä vuodesta 1999 lähtien. Koko 2000-luvun olemme olleet mitaleilla, mestaruuksista tämä oli viides. Joukkueessa on ollut vuosien aikana pientä vaihvuutta, mutta ydinporukka on ollut koossa pitkään, joukkueen herrasmieskapteeni Juha Semeri sanoi.

Erityismaininnan sarjatenniksen joukkueista saa ehdottomasti BellaVita, joka pelaa 3. divisioonaa.

- BellaVita on ainoa puhdas naisjoukkue tässä miesvaltaisessa ympäristössä. Tällaisia piristysruiskeita soisi näkevän enemmänkin, tennisjaoston puheenjohtaja Jouko Honkasalo korosti.

Eerikki Lyytikäinen
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi