Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu

Salibandyliigaan noussut LaSB ja Hollolan Urheilijat lyömässä hynttyyt yhteen

Etelä-Suomen Sanomien tietojen mukaan Salibandyliigassa ensi kaudella pelaava LaSB lyö hynttyyt yhteen Hollolan Urheilijoiden kanssa. Kuva: Sami Kuusivirta

Etelä-Suomen Sanomien tietojen mukaan miesten Salibandyliigassa ensi kaudella pelaava lammilainen Lammin Salibandy (LaSB) liittyy osaksi Hollolan Urheilijat -46:n salibandyjaostoa.

Hollolan Urheilijoiden salibandyjaoston puheenjohtaja Arto Korhonen sekä LaSBin edustusjoukkueen valmentaja ja seuran toimintaa pyörittävä Kalle Tyrkäs eivät kiistäneet yhdistymistä.

- En kommentoi mitään ennen kuin se on julkista, kertoi sunnuntaina tavoitettu Tyrkäs.

Yksityiskohdat LaSBin ja Hollolan Urheilijoiden salibandyjaoston yhteistyöstä tarkentuvat maanantaina.

En kommentoi mitään ennen kuin se on julkista. Valmentaja Kalle Tyrkäs

- Asiasta tiedotetaan huomenna [maanantaina] sen verran, mitä tiedotettavaa on. Olemme koko kevään, ja vähän pidempäänkin, käyneet yhteistyöneuvotteluita. Yhteistyön muodoista tiedotetaan huomenna. Tässä vaiheessa minulla ei ole muuta kommentoitavaa, Korhonen kertoi.

Etelä-Suomen Sanomien tietojen mukaan junioritoiminta pysyisi molemmissa seuroissa ennallaan.

LaSB halunnut Lahden Suurhalliin

LaSB on ilmoittanut aiemmin halustaan pelata liigan kotiottelut Lahden Suurhallissa, koska Lammin oma sali ei täytä liigan vaatimuksia.

Päättyneen kauden Salibandyliigan sarjamääräyksissä liigahalleilta edellytettiin vähintään 800 istumapaikkaa. Välierävaiheessa istumapaikkoja piti olla vähintään tuhat.

LaSB on aikaisemmin päässyt pelaamaan yksittäisiä otteluja Suurhalliin, mutta esimerkiksi liigakarsinnan kotiottelut Hämeenlinnan Steelersiä vastaan joukkue pelasi Elenia Areenalla Hämeenlinnassa. Lammi on ollut osa Hämeenlinnan kaupunkia vuodesta 2009.

PHSB kirjelmöi Lahden kaupunginhallitukselle

Päijät-Hämeen Salibandyseurassa (PHSB) on oltu ihmeissään ja huolestuneita LaSBin aikeista. Suurhalli on PHSB:n mukaan käynyt jo liian pieneksi lahtelaisillekin seuroille.

Seura lähetti lauantaina kirjelmän Lahden kaupunginhallitukselle ja liikuntalautakunnalle, jossa se toivoo pikaista selvitystä asiasta.

Erno Laisi
erno.laisi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi