Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Golf

"Menen nyt aika hetkessä" – Mikko Ilonen nauttii vapaudesta harrastaa

Mikko Ilosella ei vielä ole tarkkaa käsitystä siitä, mitä hän aikoo tehdä "isona". Kuva: Sami Kuusivirta

Kun Mikko Ilonen muutama viikko sitten ilmoitti vetäytyvänsä ammattilaiskentiltä, hän kertoi keskittyneensä talvitauon aikana perheeseensä sekä omaan hyvinvointiinsa.

– Laatuaika vaimoni ja kahden lapsen kanssa on merkinnyt minulle paljon, ja olen ymmärtänyt, etten halua priorisoida muita velvollisuuksia perheeni edelle, hän kertoi lopettamistiedotteessaan.

Perheeseen kuluvat vaimo Kati Ilonen sekä lapset Eino ja Elma.

– Kun pähkäilin päätökseni kanssa, oli Katikin tottakai hajulla siitä. Hän antoi minulle kuitenkin vapaat kädet, eikä vaikuttanut suuntaan tai toiseen. Ratkaisun tein täysin itsenäisesti, Mikko Ilonen korostaa.

Lapset olivat jo niin tottuneita isänsä poissaoloihin, että alkoivat talven mittaan kysellä, eikö tämä aio lähteä mihinkään.

– Kun uutinen lopettamisesta sitten tuli julki, niin samana päivänä kerroin lapsille, mitä se merkitsee. Ovat vaikuttaneet ihan tyytyväisiltä, Ilonen naurahtaa.

"Kaikenlaisia päänejä on"

Jatkosuunnitelmistaan entinen ammattilaisgolfari on vielä vaitonainen, paitsi että ne liittyvät pitkälti golfiin.

– Menen nyt aika hetkessä. Kaikenlaisia pläänejä on olemassa, mutta ajan pitää vielä kulua, että ne tulevat ajankohtaisiksi. Alussa skaala on varmasti aika laaja käsittäen sitä sun tätä, mutta siitä se kenttä kapenee, Ilonen maalailee arvoituksellisesti.

Hän on kertonut kenttäsuunnittelun kiinnostavan, mutta valmentamisen ei. Mentorin rooliin Ilosta on jo ehditty pyytääkin.

Olen itse soittaja- ja tekstarityyppiä, mutta meilit hukkuvat helposti. Mikko ilonen

– Haastavinta on ehkä se, että pysyn kaikissa yhteydenotoissa mukana. Olen itse soittaja- ja tekstarityyppiä, mutta meilit hukkuvat helposti. Kun ihmiset ottavat monien eri kanavien kautta yhteyttä, niin joku viesti voi jäädä huomaamatta. Esimerkiksi Twitterin inboxiin voi viesti jäädä vuodeksi, hän kertoo kokemuksesta.

Tällä hetkellä hän kuitenkin pyrkii nauttimaan vuodenajasta, sillä luminen talvi toi inspiraation harrastaa vanhoja tuttuja "talvijuttuja". Parhaillaan Mikko Ilonen on Lapissa lautailemassa.

TTK?, Tempparit ei

Uransa lopettaneet huippu-urheilijat ovat haluttuja osanottajia television reality-sarjoihin ja erilaisiin kilpailuihin. Viime viikolla Vappu Pimiä houkutteli Ilosta Tanssi Tähtien Kanssa -kilpailun seuraavalle kaudelle MTV:n Vappu & Marja Live -ohjelmassa.

– Tiedän, että ne ovat miettineet sitä TTK:ta, myönsi Ilonen, joka on ohjelman toisen juontajan Mikko Leppilammen kaveri.

Temptation Islandille en ainakaan lähde, vaikka olisihan se hauskaa ehdottaa vaimolle, että lähdetään kuukaudeksi Thaimaahan, mennään yhden Kurosen Samin kanssa.

Juha Hölttä
juha.holtta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi