Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Golf

Golfliitto Vierumäki Finnish Challengen pääyhteistyökumppaniksi

Kalle Samooja pelasi viime vuonna Vierumäki Finnish Challenge -kilpailussa. Kuva: Aku Isotalo

Suomen Golfliitto on sopinut Vierumäki Finnish Challengen pääyhteistyökumppanuudesta Vierumäen kanssa. Sopimus on kaksivuotinen. Vierumäki jatkaa kisan promoottorina ja kantaa vastuun talouden kokonaisuudesta. Ajankohta ensi kesän CT-kisalle on 1.–4. elokuuta. Palkintosumma nousee 200 000 euroon.

Golfliitto on jo aiemmin tukenut Vierumäen organisaatiota järjestelyissä. Uusi sopimus lisää liiton roolia huomattavasti.

– Koimme tärkeäksi tuoda jatkuvuutta Challenge Tour -kisalle Suomessa. Vierumäki Finnish Challenge on kotimaisen kilpagolfin kohokohta. Samalla se edistää pelaajien urapolkua ja tuo lajille näkyvyyttä, Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen kertoo tiedotteessa.

– Vierumäen uudistunut hallitus pitää tärkeänä, että myös lajiliitto saadaan viime vuosia tiiviimmin mukaan järjestelyihin. Pääyhteistyökumppanuus mahdollisti kilpailun jatkumisen ja lujittaa entisestään Vierumäen ja Suomen Golfliiton pitkään jatkunutta yhteistyötä, Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho kertoo.

Isona porkkanana sopimukselle ovat järjestäjälle kuuluvat kutsut, jotka auttavat pelaajia saamaan pelipaikkoja. Kisan järjestämisestä saadaan 50 kutsua, joista Golfliiton jaettavana on 48 ja Vierumäen kaksi.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi