Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Golf

Mikko Ilonen tarjoaa 4–7 juniorille pro-am-elämyksen Vierumäen CT-kisan yhteydessä

Mikko Ilonen kutsuu nuoria seurakseen Vierumäen Cooke-kentällä (kuva) pelattavaan Finnish Challenge -kilpailun pro-am-tapahtumaan. Kuva: Mirja Hussain

Suomen kaikkien aikojen menestynein golfin ammattilaispelaaja Mikko Ilonen tarjoaa muutamille juniori-ikäisille pelaajille mahdollisuuden elämykseen haastajakiertueen Vierumäki Finnish Challengen yhteydessä elokuussa.

Ilonen on varannut itselleen yhden lähdön kilpailun aattona, keskiviikkona 8. elokuuta pelattavassa pro-am-tapahtumassa ja kutsuu peliseurakseen kolmea golfille sydämensä menettänyttä junioria. Mukaan pääsee kullekin myös pelaajan valitsema mailapoika, ja Ilosellekin yksi.

Ikimuistoinen kierros on siis seitsemän nuoren ulottuvilla. Pelaaja voi kuitenkin pyytää mailapojakseen myös esimerkiksi oman vanhempansa tai jonkin muun lähipiiriinsä kuuluvan.

Vierumäen kisan promoottori Jan Ruoho on ilahtunut lahtelaispelaajan kanssa yhdessä ideoidusta lisämausteesta kilpailun talouden kannalta tärkeään pro-amiin.

– Mikon into lähteä mukaan tuntuu tosi hyvältä. On hienoa, että lajilta ja golfyhteisöltä itsekin paljon saanut laji-ikoni haluaa antaa oman panoksensa kotimaisen golfin ja sen tulevaisuuden hyvinvoinnin eteen. Nuoriso tarvitsee esikuvia ja laji Mikon kaltaisia innoittajia, sanoo Ruoho tiedotteessa.

Onnekkaat mukaanlähtijät valitaan kilpailuorganisaation järjestämässä arvonnassa, jonka osallistumisohjeet ovat kilpailun kotisivuilla.

Pro-am kokoaa yhteen kilpailun yhteistyökumppaneita, kilpailuun osallistuvia ammattilaispelaajia ja muita kilpailun taloudellisesta hyvinvoinnista kiinnostuneita tahoja.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi