Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Meksikon MM-rallin pöly laskeutui ja paljasti kisajärjestäjien joukosta koronaviruspositiivisen

Rallin MM-sarja kertoi verkkosivuillaan , että Meksikon MM-rallissa työskennelleeltä henkilöltä on löytynyt koronavirustartunta. Henkilö työskenteli MM-sarjan promootioyhtiön palveluksessa ja vetäytyi hotellihuoneeseensa oireiden jälkeen.

Hänelle tehty testi paljasti koronavirustartunnan ja hän on hoidettavana Meksikossa.

Tartunnan saanut oli ollut kisatiimien hotellissa ja tekemisissä WRC TV -tiimin kanssa. TV-ryhmän jäseniä, Kansainvälistä autoliittoa FIAaa, kisatalleja ja muita ihmisiä, jotka ovat mahdollisesti olleet tekemisissä kyseisen henkilön kanssa, pyydetään ilmoittamaan, jos positiivisia testituloksia ilmenee.

Toyotan Sebastien Ogier kaasutteli Meksikon rallin voittoon, mutta kritisoi viikko sitten kovasti kilpailun läpiviemistä. Lopulta sunnuntain erikoiskokeet peruttiin matkustusrajoitteiden vuoksi.

– On tämä vähän outo voitto. Itse en olisi halunnut ajaa kilpaa tänä viikonloppuna. Tein lopulta työni, mutta nyt haluan kotiin huolehtimaan perheestäni, ranskalainen Ogier totesi voittonsa jälkeen.

Seuraava kilpailu, Argentiinan ralli, on siirretty koronaviruksen vuoksi. Rallikautta yritetään jatkaa Portugalissa toukokuun lopussa tai Sardiniassa kesäkuun alussa.