Koronavirus leviää NBA-pelaajien keskuudessa – LA Lakersin ja Philadelphia 76ersin pelaajilla uusia todettuja tartuntoja

LA Lakersin ja Philadelphia 76ersin pelaajilla on todettu tartuntoja. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Koripallon NBA:ssa pelaavan Los Angeles Lakersin kahden pelaajan koronavirustestitulokset ovat osoittautuneet positiivisiksi. Lisäksi Philadelphia 76ers ilmoitti, että kolmella sen pelaajalla on todettu koronavirus.

Lakersin mukaan pelaajat testattiin, koska he kohtasivat 10. maaliskuuta Brooklyn Netsin, jonka pelaajista neljällä on todettu koronavirus.

– Molemmat pelaajat ovat tällä hetkellä oireettomia, karanteenissa ja joukkueen lääkäri hoitaa heitä, Lakersin leiristä asiaa kommentoinut Alison Bogli kertoi.

– Kaikkia pelaajiamme ja taustahenkilöitä pyydetään jatkamaan omaehtoista karanteeniaan, seuraamaan tiiviisti terveyttään, neuvottelemaan joukkueen lääkärien kanssa ja olemaan yhteyksissä joukkueen kanssa, Bogli jatkoi.

Philadelphia 76ersin pelaajien tartunnat paljastuivat testeissä, jotka tehtiin sen jälkeen, kun pelaajien, valmentajien ja taustahenkilöiden epäiltiin altistuneen koronavirukselle.

– Olemme vastaanottaneet kolme positiivista testitulosta. Kaikki muut testitulokset ovat negatiivisia. Olemme ilmoittaneet nämä tiedot valtion ja paikallisille terveysviranomaisille, seurasta kommentoitiin.

"En tunne minkäänlaisia oireita"

NBA on parhaillaan tauolla koronaviruksen vuoksi. Viime päivinä tartunnoista ovat kertoneet myös muun muassa Boston Celtics ja Denver Nuggets.

Positiivisen testituloksen antaneen Celticsin Marcus Smartin mukaan hänet testattiin viisi päivää sitten, ja hän sai tulokset torstai-iltana.

– Sain juuri tietooni, että olen antanut positiivisen testituloksen koronavirustestissä. Olen ok. Tunnen oloni hyväksi. En tunne minkäänlaisia oireita, Smart kertoi Twitterissä julkaisemallaan videolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden kaupunki käynnistää yt-neuvottelut lomautuksista
 2. 2.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Tartuntojen määrä lisääntyi edellispäivästä kuudella
 3. Karisma jättää perimättä kahviloilta ja ravintoloilta vuokraa
 4. Lahden keskustan isot liikenneratkaisut siirtyvät kauas tulevaisuuteen – "Turha tuoda käsittelyyn tällä valtuustokaudella"
 5. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 6. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 7. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 8. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 9. Kuinka etäkoulu sujuu teidän perheessänne? Etlari tekee juttua koulunkäynnistä juuri nyt ja pyytää oppilaiden ja vanhempien tarinoita
 10. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 11. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 12. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 13. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja
 14. Chiméne Bavardin Esalainen: Etäkoululaisten äitinä ei ole aina helppoa, varsinkin jos pitää askarrella
 15. Anastusrikokset työllistivät virkavaltaa Lahdessa keskiviikkona – tavaratalossa varkaissa käynyt mies pääsi livahtamaan karkuun

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.