Martin de Bos ja Grainfield Aiden kärkikaksikko Halmstadin raveissa

STT

Tuulilaukka Oy:n omistama Martin de Bos voitti Halmstadin 75-ravien hopeadivisioonan. Grainfield Aiden oli kakkonen ja täydensi suomalaisomistajien menestyksen.

Kung Edward täräytti radalta kahdeksan keulaan. Erik Adielsson oli tarkkana ja nosti Martin de Bosin heti toiselle radalle ja ajoi johtopaikalle. Hannu Korven ajama Grainfield Aiden eteni johtohevosen rinnalle. Maalisuoralla Petri Puron valmentama Martin de Bos piti varmasti ykköseksi. Grainfield Aiden teki tosi hyvän juoksun ja pinnisti kakkossijalle.

– Voitto tuli helposti. Martin de Bos oli tänään vielä parempi ja terävämpi mitä Axevallassa, Adielsson kehui.

Puron Maestro Crowe oli juuri niin vakuuttava kuin odotettiin Klass II -sarjassa. Adielsson ajoi sen keulaan reilun kilometrin juoksun jälkeen. Maestro Crowe hallitsi ja voitti 110 000 kruunua ajalla 16,0/3 140 m. Timo Nurmoksen valmentama ja Jyrki Sepän omistama Bottnas Fantom seurasi hienosti kakkoseksi.

– Uskon, että tämä riittää pitkälle, niin kova on kapasiteetti, Adielsson sanoi Maestro Crowesta.

Kultadivisioonassa mentiin Elitloppet-vauhtia. Ulf Ohlsson latasi Disco Volantella kasiradalta keulaan. Avauspuolikas juostiin 08,3- ja kierros 09,3-kyytiä. Disco Volante kesti hienosti ja voitti helposti ajalla 10,1a/1 640 m.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jatkuvat vahingonteot turhauttavat lahtelaisyrittäjiä – "Minua varoitettiin etukäteen, että kaikki kannattaa nostaa turvaan"
 2. SJK ei ole koskaan voittanut Lahdessa – Arkivuo, Zeqiri ja Imbongo nousevat FC Lahden avaukseen
 3. Poliisi otti Nastola-operaatiossa kiinni kaksi tapon yrityksestä epäiltyä
 4. Päijät-Hämeessä todettu kolme uutta koronavirustartuntaa
 5. Lahtelainen kuvataiteilija Matti Koskela on kuollut
 6. Katumaasturia kuljettanut päihtynyt mies kolaroi ensin Lahdessa, jäi poliisin haaviin tuntia myöhemmin Asikkalassa
 7. Pajulahti järjestää sulkapallon nuorten EM-kilpailut – "Nostaa lajin profiilia Suomessa"
 8. Enemmistöllä lahtelaisvaltuutetuista on toistaiseksi kriittinen kanta yhtymän ja Mehiläisen yhteisyritykseen – kokoomus ja vasemmisto edustavat ääripäitä, ja monissa ryhmissä kaivataan lisää tietoa
 9. Suomessa kolme uutta koronavirustartuntaa muttei uusia kuolemia – tartunnan saaneiden keski-ikä laskenut epidemian kuluessa
 10. Koronavirus vei melkein perheenisä Jukka Pylvänäisen hengen – "Tauti on opettanut elämän arvoa"
 11. Ei tullutkaan peruspuujalka, vaan kolme leikkausta ja pysäyttäviä uutisia lääkäriltä, nyt Mikko Viitikko suitsuttaa fyssaria: "Saan olla kiitollinen, että hän otti asian vakavasti"
 12. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 13. Näppis: Miten turisti osaa tulla Lahden keskustaan?
 14. Kreikasta siirretty Suomeen pakolaislapsia ilman huoltajaa
 15. Lahtelainen Mimmi Vepsäläinen toivoi jo kymmenvuotiaana, että voisi tanssia koko ikänsä – kolmessa maassa opiskellut tanssija asuu taas kotikaupungissaan

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.