Hurrikaani-Loimaan runkosarjavoitto varmistui Vantaan Ducksin ansiosta

Vantaan Ducks teki lauantaina palveluksen Hurrikaani-Loimaalle, kun joukkue voittamalla neljännen erän Savo Volleytä vastaan varmisti vierasjoukkueen jäämisen sijoille 2–3.

Varttia myöhemmin Ducks kohensi jo aiemmin varmistunutta paikkaa pudotuspeleissä voittamalla myös viidennen erän ja ottelun 3–2.

Pudotuspeliviivan alapuolella oleva Etta ei pysty Ducksia saavuttamaan.

Savo Volleyllä oli neljännessä erässä yksi ottelupallo. Sen selvitti ottelussa yhdeksän pistettä tehnyt Ducksin Tommy Carmody.

Ducksin tehokkaimmat olivat 21 pistettä tehneet Marko Määttänen ja Bojan Strugar. Uransa kauden jälkeen lopettava Toni Kankaanpää teki 13 pistettä. Olli-Pekka Ojansivu teki vieraille 24 pistettä.

Kaikki joukkueet varmasti pelaavat kauden loppuun täysillä ja sitten katsotaan kuka kohtaa kenet puolivälierissä. Meillä on hyvä vire menossa, noustiin tänään suosta voittoon, Kankaanpää sanoi.

Akaa-Volley kukisti Kokkolan Tiikerit

Akaa-Volley otti mahdollisesti henkisen yliotteen tulevasta puolivälierävastustajastaan Kokkolan Tiikereistä kukistamalla vieraansa 3–1. Akaa-Volley sijoittuu 15. maaliskuuta päättyvässä runkosarjassa neljänneksi ja Tiikerit viidenneksi.

– Akaa oli parempi, tänään. Ja kun se voitti meidät joka kerta runkosarjassa, niin kai se on suosikki. Mutta on meilläkin aseemme heitä vastaan, ainakin muutaman jutun voi tehdä paremmin kuin tänään tehtiin, sanoi Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä.

Urpo Sivula teki 21 ja Eetu Pennanen 19 pistettä kotijoukkueelle. Tiikereiden yleispelaajista Jiri Hänninen teki 19 ja Jere Mäkinen 13 pistettä.

– Tällä pelillä olisi voitettu monta joukkuetta liigassa, Keskisipilä tiivisti.

Loimu kohensi selvästi asemiaan

Raision Loimu kukisti liigan jumbojoukkueen Perungan Pojat 3–0. Hakkuri Blake Leeson oli 16 pisteellä tehokkain, keskipelaaja Trent O`Dea teki 12 ja yleispelaaja Kasimir Vuorinen 11 pistettä.

– PerPo pelasi hyvin kaksi erää ja saimme tehdä voiton eteen täyden päivätyön, tiivisti Loimun valmentaja Kasper Vuorinen ottelun.

Regan Fathers teki PerPolle 15 pistettä, mutta myös yhdeksän hyökkäysvirhettä. Joukkueen kolmesta ulkomaalaisesta vain keskipelaaja Jakub Kovac voi olla tyytyväinen iltaansa.

Voitolla Loimu jätti Oulun Ettan jo seitsemän pisteen päähän. PerPon jumbosija on jo pitkään ollut varma.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut