Tilannehuone hauskuutti jälleen Porissa – Ässät otti tärkeät kolme pistettä

STT

Sarjajumbo Sport laittoi Porissa Ässät kaikin tavoin lujille ja olisi voinut pelistä saada jotain mukaansakin, mutta pisteet jäivät Poriin lukemin 3–1. Ässien sankariksi nousi kaksi maalia tehnyt puolustaja Tommi Taimi.

Toisessa erässä kummasteltiin tilannehuoneen toimintaa, eikä ensimmäistä kertaa tällä kaudella Porissa. Sport laukoi kiekon siniviivalta alakulmaa kohti. Kiekko osui Ässien maalin sivuverkossa kiinni olevaan mainokseen ja pysähtyi siihen. Kiekko meni läheltä tolppaa, mutta ehdottomasti sen väärältä puolelta. Tuomarit eivät halunneet tilannetta videolta katsoa, koska heidän mielestään kiekko ei maalissa käynyt.

Tilannehuone halusi kuitenkin tarkistaa ohilaukauksen uudelleen, ja sitä tutkailtiin lopulta muutaman minuutin ajan. Alkuperäinen tuomio luonnollisesti pysyi.

– Kahden maalin Taimi johti meitä ja oli erinomainen tänään. Hänellä ei paljoa maila tärissyt kovissa paikoissa. Kyllähän me saatiin myös tilannehuone lopulta ihan yllättäen mukaan tähän peliin, Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin hymyili.

Ässien pudotuspelipaikka saattoi samalla varmistua, mikäli TPS ei ota kolmea pistettä myöhemmin alkaneesta pelistään Jyväskylässä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut