Sportin fanit vaativat liigakarsintoja takaisin

STT

Entiset Mestiksen legendat Vaasan Sport ja Kouvolan Kiekko ovat kohdanneet Liigassa 20 kertaa, joista Sport on voittanut kahdeksan ottelua. Vaikka KooKoo on tällä kaudella pelannut Sportiin nähden aivan toisella tasolla, otti Sport kauden kolmannen voittonsa tuloksella 5–2 (0–2, 3–0, 2–0).

– Ensimmäisessä erässä kaivoimme omaa nokkaamme, mutta kun on paineeton tilanne, se näkyi kahdessa muussa erässä pelaajista, Sportin päävalmentaja Risto Dufvaa tuurannut Sami Tervonen mainosti.

Pelistä jäi päällimmäisenä mieleen KooKoon outo hyytyminen vahvan ensimmäisen erän jälkeen. Kaksi erää pelattiin Sportin komennossa, ainakin mitä tulee maaleihin.

– Pelasimme ensimmäisen erän, ja sitten jäi ajatukset koppiin. Luulimme, että tulee helppo ilta, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas ihmetteli pelaajiensa toimia.

Sportin fanit ottavat tuon tuosta kantaa joukkueensa tekemisiin, mutta perjantaina kantaa otettiin suljettuun Liigaan. Ennen ottelua fanikatsomossa oli valtava lakana, jossa luki: Mieluummin ahdistava karsinta kuin suljetun Liigan apatia. Karsinnat takaisin.

Edellisessä kannanotossa vaadittiin Sportin valmennusjohtoa ja pelaajia katsomaan peiliin. Jonkin aikaa myöhemmin valmentaja vaihtui. Tuskin Liigaa avataan vaasalaisten toiveesta, mutta oikeassahan fanit ovat. Sportin ja muutaman muun joukkueen tilanne on tälläkin kaudella koominen.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut