Vierumäellä avataan Mikko Ilosen Golfkoulu

Mikko Ilonen saa nimikkokurssit Vierumäelle. Matias Honkamaa

ESS

Vierumäen golfkentän tarjonta täydentyy uusilla kursseilla, joita on ollut suunnittelemassa Suomen menestynein golfari Mikko Ilonen. Vierumäki tiedotti torstaina Ilosen kanssa solmitusta yhteistyösopimuksesta, joka kattaa toistaiseksi viisi kurssia kaudelle 2020.

Tiedotteen mukaan Ilonen odottaa kursseille erityisesti junioreja ja golfista innostuneita perheitä. Kurssit kantavat nimeä Mikko Ilosen Golfkoulu, mutta Ilosen omalle roolille ei ole vielä keksitty sopivaa nimikettä.

– Rehtori kuulostaa vähän turhan juhlalliselta. Miten olisi kurssivastaava, mentori tai vaikka neuvonantaja, Ilonen puntaroi tiedotteessa.

Kursseilla pääasiallinen vetovastuu on Vierumäen golfopettajilla. Ilonen kertoo olevansa paikalla "muutamina kurssipäivinä ja sopivina hetkinä".

– Ohjelma räätälöidään yksilöllisesti kunkin pienryhmän ehdoilla. Se on paras tapa pitää yllä golfkipinää tai puhaltaa se jopa uuteen liekkiin.

Ilonen, 40, aloitti ammattilaisuransa vuonna 2001 ja ilmoitti lopettamisestaan viime vuoden kevättalvella. Hänen ammattilaisuransa parhaita saavutuksia ovat viisi turnausvoittoa Euroopan-kiertueella sekä kaksi kärkikymmenikön sijoitusta major-turnauksissa. Lahden Golfin kasvatti oli maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 37.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut