Suomalaiset jäivät kärjestä nuorten MM-laduilla

STT

Jasmin Kähärän 14. sijoitus oli parasta suomalaisantia, kun nuorten MM-hiihdot jatkuivat Saksan Oberwiesenthalissa alle 20-vuotiaiden distanssimatkoilla. Kähärä jäi naisten viiden kilometrin matkalla norjalaisvoittaja Helene Marie Fossesholmista 52 sekuntia.

Kähärä aloitti naisten perinteisellä hiihtotavalla käydyn kisan vahvasti, mutta loppumatkasta maitohapot iskivät.

– Neljään kilometriin tuli tosi hyvin. Vähän yllätyinkin, että miten tuli niin hyviä väliaikoja, kun kuitenkin pertsalla hiihdettiin. Viimeinen mäki oli liikaa, iski kyllä aivan järkyttävä happo ja siinä tuli sijoja alaspäin, Kähärä kertasi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Miesten 10 kilometrillä Miska Poikkimäki oli paras suomalainen, mutta vasta 23:s. Voiton vei Yhdysvaltain Gus Schumacher, jolle Poikkimäki hävisi maalissa vajaat puolitoista minuuttia.

Nuorten MM-hiihdot jatkuvat tiistaina alle 23-vuotiaiden perinteisen matkoissa. Suomalaisnaisista 10 kilometrin matkalla menestystä tavoittelevat muun muassa Vilma Nissinen ja Anita Korva. Miehet hiihtävät 15 kilometriä.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut