Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Maantiepyöräilyn World Tour -sarjan kilpailu keskeytettiin koronaviruksen vuoksi

Arabiemiirikunnissa ajettava maantiepyöräilyn World Tour -kategorian kilpailu UAE Tour on päätetty keskeyttää. Seitsemän etapin kilpailusta ajettiin viisi etappia ja näin ollen kaksi etappia jää ajamatta. Keskeytyksen syynä on kaksi todettua koronavirustapausta. Molemmat todetut tapaukset ovat kilpailuun osallistuvan joukkueen henkilökunnassa. Järjestäjän tiedotteen mukaan he ovat italialaisia.

Asiasta Suomessa tiedottaa lahtelaisseura TWD-Länken, jonka pyöräilijä Jaakko Hänninen on mukana kilpailussa. Hän ajaa ranskalaisessa AG2R La Mondiale -ammattilaisjouk­kueessa.

Joukkueiden jäsenille on tehty hotellissa yön ja aamun aikana koronavirustestit Abu Dhabissa. Kilpailussa on ollut mukana 140 pyöräilijää.

Joukkueet odottavat tällä hetkellä tietoa jatkosta ja mahdollisuudesta lähteä paluumatkalle. Tunnelmaa kuvattiin kaikesta huolimatta rauhalliseksi, kerrotaan TWD-Länkenin tiedotteessa.