Karhu Basket katkaisi Katajan voittokulun

Susijengin pelinrakentajan Jamar Wilsonin paluu Korisliigaan yhdeksän vuoden paussin jälkeen ei auttanut Joensuun Katajaa kotipelissä Kauhajoen Karhu Basketia vastaan. Katajan kuuden kotipelin voittokulku katkesi, kun Karhu Basket haki voiton 95–89. Voitto oli Karhu Basketille kuudes peräkkäinen.

Vierasjoukkue hallitsi peliä, mutta ei kasvattanut johtoaan 11 pistettä suuremmaksi.

– Tämä oli meiltä hyvä ottelu. Jouduimme tällä kertaa tekemään töitä täydet 40 minuuttia voittomme eteen. Kataja pelasi hyvin ja teki 89 pistettä, joka on poikkeuksellista meitä vastaan, tunnusti Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Samuel Givens heitti voittajille 23 pistettä ja Jarred Ogungbemi-Jackson Katajalle 21. Jamar Wilson aloitti Katajassa neljän pisteen teholla.

Vilpas tehokkaana

Salon Vilpas iski taululle ennätyspisteensä, kun se voitti vieraspelissään Kaarinan Ura Basketin 130–71. Vilpas rikkoi sadan pisteen rajan jo kolmannella jaksolla ja tyytyi viimeisellä kympillä 23 pisteeseen.

Tim Coleman pussitti Vilppaalle 28 pistettä. Ura Basketista Eero Sahlberg ja Darious Moten tekivät 13 pistettä.

Myös kärkijoukkue Helsinki Seagulls palasi maaottelutauolta tehokkaana, kun se haki Uudenkaupungin Korihaista voiton 104–70. Kärjen ja jumbon ero tuli nopeasti selväksi, kun Seagulls voitti heti ensimmäisen jakson 28–13.

Antti Kanervo tulitti Seagullsille komeat 40 pistettä. Ernest Zeigler oli Korihaiden tehokkain 22 pisteellä.

Kierroksen tasaisin peli pelattiin Tampereella, jossa Pyrintö otti niukan 86–84-voiton Lapuan Kobrista.

Kobrat hallitsi peliä pitkään ja oli katkaisemassa seitsemän pelin tappioputkeaan. Vieraat johtivat vielä kolme minuuttia ennen loppua, mutta sen jälkeen Pyrintö pysyi niukasti edellä.

Raymond Nixon teki Pyrinnölle 20 ja Jordan Capps Kobrille 25 pistettä.

Keskikastin kamppailussa BC Nokia haki Kouvoista voiton 94–75. Vieraat hallitsivat peliä ja johtivat parhaimmillaan loppunumeroiden verran.

Stacy Davis nakkasi vieraille 33 pistettä ja Derrick Barden Kouvoille 21.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut