Tuomas Ovaska kaikkien aikojen suomalaistulokseen

Lahden Gentain Tuomas Ovaska oli omaa luokkaansa, kun Äänekoskella käytiin viikonloppuna klassisen kahvakuulaurheilun SM-kisat. Ovaska teki kaikkien aikojen kovimman suomalaistuloksen mestaruussarjan miesten Long Cyclessä kaikki painoluokat huomioiden. Ovaska ylsi 69 toistoon 32 kilon kahvakuulilla ja voitti mestaruuden uudella Suomen ennätystuloksella.

Long Cycle (LC) on kilpamuoto, jossa rinnalleveto-työntö tehdään kahdella kuulalla. Äänekoskella lajeina olivat myös tempaus ja biathlon, jossa kisataan työnnössä ja tempauksessa.

Ovaska sai hopeaa mestaruussarjan biathlonissa 32 kilon kuulilla pistein 104.

Myös muut Lahden Gentain edustajat menestyivät komeasti.

Jisvi Hyyrynen voitti LC:n kuntosarjan 20 kilon kuulilla tekemällä 78 toistoa. Marjo Leppä oli pronssilla LC:n kuntosarjassa 12 kilon kahvakuulilla 84 toistolla ja neljäs tempauksen mestaruussarjassa 24 kilon kuulalla 41 toistolla. Janne Suhonen otti pronssia amatöörisarjan biathlonissa 24 kilon kuulalla pistein 143. Ninni Hyvärinen oli kuudes LC:n amatöörisarjassa 16 kilon kuulilla 53 toistolla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut