Tenkanen nappasi lähtövoiton MM-vesillä, mutta kisaviikko on vasta alussa

Tuula Tenkanen on sijalla 36, kun laser radial -luokan MM-purjehduksessa on takana kaksi lähtöä. HANNA MATIKAINEN / LEHTIKUVA
STT

STT

Suomen Monika Mikkola on sijalla 26 ja Tuula Tenkanen sijalla 36, kun laser radial -luokan MM-purjehduksessa on takana kaksi lähtöä. Australiassa käytävissä MM-kilpailuissa Mikkola oli sunnuntaina 13:s, mutta maanantain lähtö toi 17. sijan. Tenkasen avauslähtö toi 37. sijan, mutta maanantaina hän kiristeli lähtövoiton.

– Onnistuin tänään startissa ja reitinvalinnassa. Meillä oli keskituulta lähdön alussa, mutta tuuli keveni sen aikana. Emme saaneet lisää lähtöjä tuulen kuoltua, Tenkanen kertoo Suomen purjehdus- ja veneilyliiton verkkosivuilla .

Neljän lähdön jälkeen kilpailijoista osa pudotetaan pois. Jos kilpailussa saadaan purjehdittua vähintään kymmenen lähtöä, kilpailijoiden kaksi huonointa lähtösijoitusta otetaan pois lopputuloksista. Kilpailu päättyy perjantaina.

Kommentoi

Mainos: Torin Wanha Hautaustoimisto

Kuoleman kohdattua

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut