Tappara menetti taas pisteitä lopussa – ”Ei siitä ole mörköä tehty”

STT

STT

Tappara sortui taas perjantaina viime aikojen helmasyntiinsä jääkiekkoliigassa, kun Ilves punnersi paikallispelissä loppuhetkillä tasoihin ja jatkoajalla 2–1-voittoon.

Ilves toisti temppunsa kolmen viikon takaa, jolloin se tuli lopussa kahden maalin takaa tasoihin pelatessaan ilman maalivahtia.

Ylipäätään Tappara on viimeisen kuukauden aikana menettänyt pisteitä jo neljässä ottelussa päätöserän lopulla päästettyjen maalien vuoksi, ja lähellä se on ollut muissakin ottelussa.

– On vähän itse tupellettu noita loppuja. Sitä on käyty joukkueen kanssa läpi, mutta ei siitä ole mitään mörköä tehty. Moni peli on pystytty jatkoajalla tai rankkareilla kääntämään, Tappara-pakki Teemu Suhonen sanoi.

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä vaati edellisen Jukurit-tappion jälkeen omiensa silmiin oikeanlaista paloa.

– Tänään sitä osalla jätkistä oli, mutta meidän kentällä jäi vähän vajaaksi. Hienoa, että muu jengi hoiti niin, että saatiin kaksi pistettä, voittomaalin iskenyt Ilves-kapteeni Eemeli Suomi sanoi.

Ilves vei Tampereen paikallispelien voitot 4–2 ja pisteet 12–6 ja ylsi Tampereen herruuteen ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kotona leivotaan nyt paljon pullaa ja muutakin – katso ESS:n lukijoiden kuvat ihanista leipomuksista
 2. Vesilinnut pääsevät syksyllä omaan kotiin – Heinolan Lintutarhalle rakennettavassa talossa on 450 neliötä ja erikoinen viherkatto
 3. Henkilöauton kuljettaja ajoi kahteen otteeseen läpi poliisin tiesulusta - poliisiauto suistui takaa-ajossa tieltä katolleen Orimattilassa
 4. Maakuntarajan sulkeminen sai joidenkin hulluuden kukkimaan - ensimmäinen päivä Levannon tarkastuspaikalla Nelostiellä sujui pääosin rauhallisesti
 5. Lahden taloyhtiöiden siivoussopimukset on pidetty korona-aikana ennallaan, "siivousta kohdennettu kriittisiin kohtiin"
 6. Portit auki – kummankin puolen Kimolan sulkua pannaan paikkoja kuntoon matkailijoita varten
 7. "Se oli taistelua joka vaiheessa" – Naisten asepalvelus täyttää huhtikuun alussa 25 vuotta, ja siitä on kiittäminen Kaarina Buure-Hägglundia
 8. Museot tarjoavat taide-elämyksiä nyt verkossa – nettipalvelut ovat houkutelleet hyvin kävijöitä: "Kasvua on ollut 1 144 prosenttia"
 9. Korona kiusaa matkailun ystäviä – viisi vinkkiä matkakuumeen lievitykseen
 10. Uusimaa eristetty: Poliisi tarkastaa Nelostien liikennettä Orimattilan rampilla - katso video
 11. Kärkölästä löytyneet konkurssifirman jätteet oli tuotu maakunnan ulkopuolelta
 12. Pääkirjoitus: Pormestarin valinnassa on olennaista avoimuus ja läpinäkyvyys
 13. Katujen tehopuhdistus käynnistyi Lahdessa, siirtokehotukset olivat menneet perille viimevuotista paremmin – "Kun pyhään peltilehmään joku kajoaa, niin kyllähän se voi mennä tunteisiin"
 14. Markus Pirttijoen Esalainen: Megatrendi, joka alkoi järkkyä vain viikoissa
 15. Poliisi käännytti aamuyhdeksään mennessä 121 ajoneuvoa Uudenmaan tarkastuspisteillä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.