Propulsion kukisti Readly Expressin Göteborgissa

Kuvituskuva. Lehtikuva/ Kaisa Siren

STT

Daniel Redénin valmentama Propulsion ja Timo Nurmoksen Readly Express kävivät upean kamppailun Åby Stora Pris -kilpailun voitosta lauantaina. Tuomaristo tutki maalikuvaa pitkään. Propulsion oli millimetrikamppailun ykkönen uudella ME-ajalla 13,2a/3140 metriä. Prix d’Ameriquen tammikuussa voittanut Readly Express oli urhea kakkonen samalla ajalla.

Avauspuolikkaalla oli tapahtumia. Muscle Hustle ampaisi kärkeen. Örjan Kihlström tuli Propulsionilla johtohevosen rinnalle ja eteni keulaan. Jorma Kontio ajoi ensimmäisellä takasuoralla Readly Expressin Propulsionin ohi johtopaikalle. Readly Express veti avauskierroksen 12,9 ja toisen tuhannen 14,5.

Maalisuoralla Propulsion nousi Readly Expressin rinnalle. Kärkikaksikko paineli muilta karkuun, ja maalissa oli tosi tasaista. Tuomaristo julisti pitkän harkinnan jälkeen Propulsionin voittajaksi. Olosuhteet Göteborgissa olivat sateiset. ME-voittotulos 13,2a oli todella kova. Timo Nurmoksen valmentaman Mellby Vikingin vanha ME oli kymmenyksen hitaampi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.