Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

NBA nimesi tähdistöottelun palkinnon Kobe Bryantin mukaan – myös pelinumeroilla kunnioitetaan Bryantia ja hänen tytärtään

Koripallon NBA:n komissaari Adam Silver kertoi, että tähdistöottelun arvokkaimman pelaajan palkinto on nyt Kobe Bryant -palkinto. Sillä on tarkoitus muistaa NBA-ikonia, joka kuoli helikopterionnettomuudessa kolme viikkoa sitten. Onnettomuudessa kuoli myös Bryantin 13-vuotias tytär Gianna ja seitsemän muuta ihmistä.

– Kobe Bryant on synonyymi NBA:n tähdistölle ja ilmentää pelimme globaalin juhlan henkeä. Hän nautti aina mahdollisuudesta kilpailla parhaiden pelaajien kanssa ja esiintyä korkeimmalla tasolla miljoonille faneille ympäri maailmaa, Silver sanoi.

NBA:n tähdistöotteluviikonloppua vietetään Chicagossa, missä ohjelmassa ovat olleet nousevien tähtien ottelu ja taitokilpailu. Maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelataan tähdistöottelu.

Bryantia muistetaan nimikkopalkinnon lisäksi myös muilla tavoin. Tähdistöottelussa LeBron Jamesin joukkueen pelaajat käyttävät numeroa kaksi, joka oli Bryantin Gianna-tyttären pelinumero. Giannis Antetokounmpon joukkue puolestaan käyttää Bryantin pitkäaikaista pelinumeroa 24.

– Numeron 24 käyttäminen ja LeBronin käyttämä numero kaksi ovat suuri kunnia. En haluaisikaan, että millään muulla tavoin edustaisimme Kobea ja "Gigiä" huomisillan ottelussa, Antetokounmpo tuumi lauantaina.