Suomen vapaapainijat karsiutuivat yhdellä tappiolla EM-paineissa

STT

STT

Suomalaispainijoiden urakka Rooman EM-paineissa on ohi ennen kisojen päätöspäivää. Vapaapainijat Anvar Suviniitty ja Ville Heino hävisivät tasauskierroksen ottelunsa.

Uzbekistanilaistaustainen Suviniitty aloitti 61-kiloisissa pelotta kamppailunsa Ukrainan Ivan Bileitshukia vastaan. Jatkossa ukrainalainen otti matsin hyvin haltuun ja voitti 8–1.

– En saanut pysäytettyä vastustajan hyökkäyksiä. Riskillä yritin, mutta nyt en onnistunut, Suviniitty viestitti Roomasta.

Suviniitty on hallitseva Suomen mestari 65-kiloisissa ja toimii myös valmentajana.

Heinon kohtaloksi koitui puolalaispainija Radoslaw Marcinkiewiczin ripeä taaksemeno. Puolan mies vei 86-kiloisten tasaisen kamppailun luvuin 3–1.

– Tosi fyysinen kaveri puolalainen oli. Kertaalleen pääsin hyvin kiinni puolalaisen jalkoihin ja yhden hyvän ylityönnön sain tehtyä, mutta loppuun asti voimani eivät nyt riittäneet, Heino totesi.

Heino osallistunee Euroopan maiden olympiakarsintoihin maaliskuussa Unkarin Budapestissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 2. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 3. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 4. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 5. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 6. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 7. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 8. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja
 9. Chiméne Bavardin Esalainen: Etäkoululaisten äitinä ei ole aina helppoa, varsinkin jos pitää askarrella
 10. Lahden Mukkulan ostoskeskuksen polttajia ei pystytty tunnistamaan videolta – kahden miehen syytteet kaatuivat käräjillä
 11. Lastensuojeluilmoitusten määrä kääntyi laskuun koulujen sulkemisen jälkeen, mutta se ei ole hyvä uutinen – "Koko Suomi keskittyy muihin asioihin"
 12. 1.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 32 - "Sairaalahoitojaksot vaihdelleet muutamasta päivästä useampaan viikkoon"
 13. Pääkirjoitus: Lahtikin huutaa valtiolta apua selviytyäkseen koronakriisistä
 14. Kananmuna on elämän symboli – kokeile sitä leivonnassa ja pääruuissa
 15. Mökki ja auto tuhoutuivat tulipalossa Hartolassa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.