Antti Tyrväiselle kahden vuoden jatkosopimus Pelicansiin – hyökkääjä siirtyy loppukaudeksi lainalle HIFK:hon

Antti Tyrväinen pelaa loppukauden HIFK-paidassa. Mirja Hussain

Pelicans ja hyökkääjä Antti Tyrväinen ovat tehneet sopimuksen, minkä myötä 30-vuotias lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti kiekkoilee Pelicans-paidassa myös seuraavat kaksi kautta. Peleihin Pelicans-paidassa tulee kuitenkin loppukauden mittainen tauko, kun Tyrväinen siirtyy lainasopimuksella Helsingin IFK:n riveihin.

– Huippu-urheilussa yleensä ja myös itselläni on aina halu sekä tavoite voittaa. Nyt kun se ei tämän kauden osalta ollut Lahessa enää mahdollista kuin teoriassa, niin olen tyytyväinen, että pääsen yrittämään sitä HIFK:n paidassa. Tämän hetkisessä tilanteessa tämä ratkaisu palvelee myös Pelicansia, Antti Tyrväinen kertoo tiedotteessa Pelicansin kotisivuilla.

Pelicans-pomo Tomi-Pekka Kolu pelaajamyynneistä: "Kun reitti on valittu, pitää saada selvä taloudellinen hyöty"

Tyrväinen on pelannut tällä kaudella Pelicansissa 41 ottelua tehoin 7+9=16.

Tyrväinen ponnisti Pelicansista maailmalle 2011 ja palasi kotiin kaudeksi 2016–2017, jonka jälkeen mies on edustanut lahtelaisjoukkuetta yhtäjaksoisesti lähes neljän kauden ajan.

– Tyrväinen on iso hahmo lahtelaisessa jääkiekkoilussa ja tärkeä pelaaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Mies tuo koppiin sekä jäälle johtajuutta ja on ollut myös pelillisesti viime kausina meidän kärkihyökkääjiämme. Olemme oikein tyytyväisiä, että mies haluaa jatkaa täällä myös tulevilla kausilla, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

– Jatkosopimus Pelicansiin on itselleni kunnia-asia. Ensisijainen tahtotilani on ollut jatkaa täällä ja vaikka meneillään on vaikea kausi, niin minulla on vahva usko tulevaisuuteen, Tyrväinen sanoo.

Pelicans heitti pyyhkeen kaukaloon – taituri Aaltonen palaa Kärppiin

Pelicans-hyökkääjä Aleksi Mustonen siirtyy loppukaudeksi Ruotsiin

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.