Kausikorttilaiset pääsevät tenttaamaan Pelicansin seurajohtoa – "Kirjattuihin arvoihin kuuluu avoin ja rehellinen kommunikointi"

Muun muassa Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen ja toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu ovat kausikorttilaisten tavattavissa perjantaina Isku Areenalla. Kai Sinervo

Viimeksi keskiviikkona KooKoolle vieraskaukalossa taipuneen Pelicansin kuluva kausi on ollut suuri pettymys niin lahtelaisseuralle kuin sen kannattajille.

Perjantaina Pelicansin kausikorttilaisilla on mahdollisuus tavata lahtelaisorganisaation johtoa ja keskustella seuran nykytilanteesta sekä tulevaisuudesta. Pelicans-toimistolla kausikorttilaisten tavattavissa ovat seuran omistaja Pasi Nurminen, toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu sekä urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen. Iltapäivän aikana paikalla ovat myös joukkueen kapteeni Hannes Björninen ja varakapteeni Casimir Jürgens.

– Pelicansin kirjattuihin arvoihin kuuluu avoin ja rehellinen kommunikointi, mikä koskee niin joukkuetta, organisaation työntekijöitä kuin myös kumppaneita ja kannattajia. Toivon, että mahdollisimman moni pääsee paikalle ja saamme aikaan rakentavaa keskustelua. Myös pettymykset kuuluvat urheiluun, mutta tällaisissa tilanteissa on tärkeintä käsitellä asiat ja löytää keinot jatkaa yhdessä vahvempana eteenpäin, kertoo Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kausikorttilaisille lähetetyssä sähköpostiviestissä.

Pelicansin seurajohto ja edustusjoukkueen jäsenet ovat tavanneet kannattajiaan kasvotusten myös aiempina vuosina.

Pelicans-pomo Tomi-Pekka Kolu pelaajamyynneistä: "Kun reitti on valittu, pitää saada selvä taloudellinen hyöty"

KooKoon tien hiekoittaminen jäi Pelicansilta vain haaveeksi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.