Kausikorttilaiset pääsevät tenttaamaan Pelicansin seurajohtoa – "Kirjattuihin arvoihin kuuluu avoin ja rehellinen kommunikointi"

Muun muassa Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen ja toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu ovat kausikorttilaisten tavattavissa perjantaina Isku Areenalla. Kai Sinervo

Viimeksi keskiviikkona KooKoolle vieraskaukalossa taipuneen Pelicansin kuluva kausi on ollut suuri pettymys niin lahtelaisseuralle kuin sen kannattajille.

Perjantaina Pelicansin kausikorttilaisilla on mahdollisuus tavata lahtelaisorganisaation johtoa ja keskustella seuran nykytilanteesta sekä tulevaisuudesta. Pelicans-toimistolla kausikorttilaisten tavattavissa ovat seuran omistaja Pasi Nurminen, toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu sekä urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen. Iltapäivän aikana paikalla ovat myös joukkueen kapteeni Hannes Björninen ja varakapteeni Casimir Jürgens.

– Pelicansin kirjattuihin arvoihin kuuluu avoin ja rehellinen kommunikointi, mikä koskee niin joukkuetta, organisaation työntekijöitä kuin myös kumppaneita ja kannattajia. Toivon, että mahdollisimman moni pääsee paikalle ja saamme aikaan rakentavaa keskustelua. Myös pettymykset kuuluvat urheiluun, mutta tällaisissa tilanteissa on tärkeintä käsitellä asiat ja löytää keinot jatkaa yhdessä vahvempana eteenpäin, kertoo Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kausikorttilaisille lähetetyssä sähköpostiviestissä.

Pelicansin seurajohto ja edustusjoukkueen jäsenet ovat tavanneet kannattajiaan kasvotusten myös aiempina vuosina.

Pelicans-pomo Tomi-Pekka Kolu pelaajamyynneistä: "Kun reitti on valittu, pitää saada selvä taloudellinen hyöty"

KooKoon tien hiekoittaminen jäi Pelicansilta vain haaveeksi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 2. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 3. Suomessa kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemaa ja 17 tartuntaa – koronasovellus määrä julkaista kuun lopulla
 4. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 5. Tuore tutkimus: Moni nuori haluaisi itsenäistyä jo 18-vuotiaana, mutta aikataulu toteutuu harvoin – "Nuoria huolettavat etenkin rahaan liittyvät asiat"
 6. Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa
 7. Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton
 8. Kaksi ruorijuoppoa kiinni Päijänteellä – toinen puhalsi seulonta-alkometriin isot lukemat
 9. Kuvatempaus: Saitko komean sienisaaliin? Lähetä meille kuva
 10. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 11. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 12. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 13. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 14. Yksi kuljetettiin sairaalaan liikenneonnettomuudesta
 15. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.