Barcelonan jalkapallotähti Dembelen takareisivamma leikattiin Turussa

Jalkapallojätti Barcelonan ranskalaishyökkääjä Ousmane Dembelellä, 22, oli repeämä oikeassa takareidessään. AFP / LEHTIKUVA
STT

STT

Espanjalaisen jalkapallojätti Barcelonan ranskalaishyökkääjän Ousmane Dembelen takareisivamma leikattiin tiistaina Turussa. Leikkauksen teki Urheilu Mehiläisessä ortopedi Lasse Lempainen.

Dembelellä, 22, oli repeämä oikeassa takareidessään.

– Dembelen vamman tiedettiin ennalta olevan hankala. Leikkaus sujui suunnitellusti, paluu pelikentille on mahdollista noin kuuden kuukauden kuluttua, Lempainen kertoi tiedotteessa.

– Kuntoutuminen vaatii nyt malttia ja huolellista suunnittelua. Tarkoitus on toteuttaa kuntoutus yhteistyössä joukkueen kanssa, Lempainen sanoi.

Dembele kävi Lempaisen leikkauspöydällä Turussa jo syksyllä 2017, jolloin hyökkääjän vasen takareisi operoitiin. Kirurgi Sakari Oravan operoitavina ovat käyneet jalkapallotähdistä esimerkiksi Lionel Messi ja David Beckham.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut