Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Minna Kaupin elämäkerta ilmestyy huhtikuussa

Suunnistuksen yhdeksänkertaisesta maailmanmestarista Minna Kaupista ilmestyy elämäkerta 23. huhtikuuta. Kauppi avautuu paitsi uransa vaiheista myös yksityiselämästään teoksessa Minna Kauppi – Suunta/vaisto.

Minna Kaupilla on ollut paljon vastoinkäymisiä, kuten äidin varhainen kuolema, oma krooninen sairaus sekä eroon päättynyt liitto alkoholismin ja masennuksen kanssa kamppailleen urheilijapuolison kanssa. Kauppi on nykyisin avoliitossa muusikko Sipe Santapukin kanssa. Hän päätti aktiiviuransa suunnistajana 2015.

– Tämä kirja kertoo tarinan pienestä asikkalalaistytöstä, joka halusi voittaa. Tämä on tarina intohimosta ja itsepäisyydestä, rajattomuudesta ja rajojen etsimisestä, ilon kautta tekemisestä, pään ja sydämen vuoropuhelusta. Tarina kertoo myös rakkaudesta ja surusta, luopumisesta ja löytämisestä. Kaikkea se ei kerro, mutta sen verran kuitenkin, että koen paljastaneeni tarpeeksi, ehkä jopa liikaa, Kauppi kertoo tiedotteessa.

Teoksen kirjoittaa yhdessä Minna Kaupin kanssa kirjailija, toimittaja ja suomentaja Ari Väntänen.