Lääkäri ei ottanut miekkailija Vuorista vastaan koronaviruksen pelon vuoksi

STT

STT

Niko Vuorinen kilpailee tänä viikonloppuna Vancouverissa kalpamiekkailun maailmancupissa, mutta miehen kilpailumatka ja valmistautuminen siihen ovat sujuneet lähes kaoottisesti. Dohan kilpailun jälkeen sairastunut Vuorinen eteni Vancouverissa 64 parhaan joukkoon, mutta terveystila ei ole hyvä.

– Piti käydä tyhjentämässä vatsan sisällöt jälkikäteen. Selkeästi edelleen sairaana. Mutta koska olen hyvässä ja pahassa periksiantamaton suomalainen mies, päätin rääkätä itseäni lisää. Jostain sitä reserviä löytyi, ja käytännössä tuhosin kummatkin vastustajani, Vuorinen kertasi tiedotteessa.

Vuorinen voitti viidestä alkuottelustaan kaksi ja eteni lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa miekkailtaviin jatko-otteluihin.

– Nyt on aika hirveä olo. Ei voi mitään. Huomenna jatkuu. Katsotaan, jos lääkäri tällä kertaa ottaisi vastaan. Yritin viikolla käydä tarkistamassa, mutta hassua kyllä lääkäri kieltäytyi ottamasta vastaan koronaviruksen pelossa, Vuorinen ihmetteli perjantain otteluiden jälkeen.

Vuorinen kohtaa 64-kaavion ottelussaan ranskalaisen Alexandre Bardenetin, joka on hallitseva joukkuekilpailun maailmanmestari. Dohan maailmancupissa ranskalainen ylsi finaaliin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut